Pagina's

dinsdag 12 januari 2016

Traktaties voor groep 1

Trakteren in groep 1 

Mag jouw kind voor het eerst zijn of haar verjaardag vieren op de basisschool en iets leuks of lekkers uitdelen in groep 1? Spannend en leuk! Naast het organiseren van het verjaardagsfeest en het eerste kinderfeestje, heb je dus ook de traktatie op school waar je iets voor moet bedenken. Om je hierbij te helpen, zetten we een aantal leuke ideeën voor je op een rij.

Met fruit kun je creatieve traktaties maken, zoals een goudvis van een mandarijn, een piraat van banaan of maak schildpadjes van een halve appel en druiven als pootjes. Of trakteer op een lekkere fruitprikker! Met deze zwaard-prikkers valt de traktatie extra in de smaak.


Gezond, gemakkelijk en leuk

De ouderwetse dropketting met ring-chips wordt op de meeste scholen niet meer op prijs gesteld. Zeker niet als traktatie voor kinderen in groep 1. Veel scholen hanteren een 'gezond traktatie'-beleid en gelukkig is daar ook genoeg leuks voor te verzinnen!

Met een doosje krentjes of rozijntjes kun je erg leuke traktaties maken. Met wat knip-, teken- en plakwerk tover je een doosje rozijntjes om tot leuke bosdiertjes, een grappige indiaan of verstop het doosje in een wc-rolletje en maak er een stoer autootje van. Speel in op de interesses van je zoon of dochter of de favoriete tv-held en baseer daar de traktatie op.


Uitdeelcadeau voor groep 1

Een klein uitdeelcadeautje is ook leuk om uit te delen én gemakkelijk voor u als ouder, ook belangrijk! Een leuk uitdeelcadeau voor groep 1, vooral in de lente en zomer, zijn bellenblazers. Bellenblaas is verkrijgbaar in thema's zoals Frozen, Bumba en Minions en maakt een perfecte traktatie. Voor dieren- en autoliefhebbers zijn deze stempels een geschikt uitdeelcadeautje. Ook voor Minion-fans zijn er leuke stempels! Of wat vind je van deze Kabouter Plop-roltong?

Leuke tip voor een traktatie in een grote klas: maak een grabbelton en vul deze met allerlei kleine uitdeelcadeaus. De kinderen mogen zelf een cadeautje grabbelen. Succes gegarandeerd!


Traktatie bestellen?

Wilt u snel en eenvoudig een traktatie online bestellen? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide webshop. Maak uw keuze uit onze uitgebreide assortiment traktaties, uitdeelcadeautjes, snoepgoed en wij leveren het binnen twee werkdagen bij u thuis.

Lees ook deze tips en ideeën voor originele traktaties, uitdeelcadeautjes voor peuters en gezonde traktaties. Hopelijk hebben we u inspiratie gegeven voor een geschikte traktatie voor uw zoon of dochter in groep 1!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten