Pagina's

dinsdag 21 februari 2017

Wat geef je een kind van 4 jaar?

Cadeautips kind 4 jaar

Staat er een verjaardagsfeestje van een 4-jarige op de agenda? En ben je op zoek naar geschikte cadeaus voor de jarige job? Lees dan snel verder.

We helpen je graag met leuke tips en ideeën, want het is best een mijlpaal, 4 jaar oud worden. Wat op deze leeftijd vooral centraal staat is.. de basisschool! Veel kinderen kijken er naar uit; niet meer naar de peuterspeelzaal of dagopvang, maar eindelijk groot genoeg voor de 'grote' school.Leuk voor de basisschool

Trots als ze zijn, het is ook best spannend om naar de basisschool te gaan. Het is dus een goed idee om een cadeau te geven dat met school te maken heeft. Daarmee wordt het schoolgaan nog leuker! Hebben we een Lego-fan in ons midden? Verras hem of haar dan met een echte broodtrommel of drinkfles van Lego.

Niet alleen voor Lego-fans zijn er geweldige lunchitems verkrijgbaar, wat dacht je van deze Spiderman-broodtrommel, schattige roze Panda-lunchbox of een drinkbeker voor Feyenoord-fans?


Echt iets voor meiden

Is de basisschool-uitzet al compleet of wil je graag iets anders geven? Meiden van 4 jaar maak je helemaal blij met knutselspullen. Met Silk Clay en Foam Clay geef je een kwaliteitsklei waar de mooiste kunstwerken mee gemaakt kunnen worden. Of stel je eigen crea-pakket samen. Meisjes hebben nooit genoeg glitters, stickers en andere decoratiematerialen voor al hun werkjes en vriendenboekjes.

Neem zelf ook even een kijkje in ons ruime assortiment creatieve materialen of check deze cadeaus speciaal voor meiden.


Populair bij jongens

Natuurlijk kun je jongens ook net zo blij maken met knutselcadeaus. Maar, misschien worden ze toch liever een politieagent of kruipen ze in de rol van een brandweerman? Deze politiehelm is een geweldig cadeau voor de kleine man, maar ook zo'n stoere piratenhoed stimuleert het rollenspel.

Jongens op deze leeftijd zijn niet zo moeilijk, met auto's en vrachtwagens maak je ze altijd blij. Bijvoorbeeld met deze set van constructiewagens! Meer leuke cadeautjes voor jongens vind je hier.

Tip: informeer altijd even bij de ouders of er specifieke wensen zijn en wat de interesses zijn als je zelf niet zo goed weet wat je de jarige cadeau moet geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten