Pagina's

dinsdag 11 juli 2017

Vakantie speelgoed

Speelgoed voor op vakantie

De vakantietijd is (bijna) aangebroken! Leef jij ook zo toe naar de zomervakantie en het lekker op vakantie gaan met de familie? Naar de camping, naar het strand, een vliegvakantie... één ding hebben alle vakanties gemeen: het gaat om genieten van het lekkere weer (hopelijk), uitrusten en plezier maken.

Wees goed voorbereid en koop al voordat je op vakantie gaat speelgoed om mee te nemen (op vakantie zelf is het vaak een stuk duurder!) en je weet zeker dat jouw kinderen een onvergetelijke tijd zullen hebben.Ik ga naar de camping en neem mee..

Wat is leuk en goedkoop speelgoed om mee te nemen op vakantie? Wij zetten enkele favoriete items uit onze webshop op een rij:
  • Er is speelgoed dat gewoon niet mag ontbreken op vakantie en de frisbee is daar één van. Leuk voor jong en oud.
  • Speelgoed waar je zoon of dochter zichzelf mee kan vermaken is ook altijd handig om mee te nemen. Dit houten batje met bal is een echte aanrader (en superleuk om te geven als vakantiecadeau voor een superhelden-fan).
  • Uren speelplezier met deze bowlingset.
  • Een heerlijk familiespel om 's avonds te doen voor het slapengaan: bingo!

Waterspelletjes

Natuurlijk is het rijtje vakantiespeelgoed niet compleet zonder waterspelletjes! 'Mama, het water is op... ' is een herkenbare zin voor veel ouders, als kindlief met een waterpistool aan het spelen is. Met deze watergun en rugzak met water duurt het in ieder geval wat langer voordat je weer in actie moet komen. Bekijk hier alle waterspuiters

En zorg er tenslotte voor dat je altijd een voorraadje waterballonnen hebt. Wij wensen je een fijne vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten