Pagina's

dinsdag 14 november 2017

Verkleedkleding voor kinderen

Cadeautip: verkleedkleding

De spanning is te snijden bij de meeste kinderen. De Goedheiligman is bijna in het land! En dat betekent: lief zijn en snel de laatste cadeautjes uitzoeken voor het verlanglijstje.

En dan begint de taak voor de ouders: welke cadeautjes koop je wel en welke niet. En, wat verzin je er zelf nog bij? De verrassingscadeautjes maken het feest namelijk compleet. Onze tip: verkleedkleding als Sint cadeautje! Vaak ligt de focus op speelgoed en lekkernijen, maar met een nieuw verkleedpak of een leuke verkleed-accessoire maak je kids enorm blij!


Verkleedkleren voor meisjes

Het uitkiezen van verkleedkleding is niet zo moeilijk. Het enige wat je hoeft te weten is van welke televisieserie, film of superheld de kleine man of vrouw fan is. Het verkleedpak er vervolgens bij zoeken is een koud kunstje!

Erg populair momenteel is de Prinsessia verkleedjurk. Kijkt jouw dochter ook graag de serie Prinsessia en droomt ze er van om zelf een prinses te zijn? Zoek dan niet verder! Niet zo'n prinsessenmeisje, maar juist een stoere heldin? Dan is het Mega Mindy verkleedpak een schot in de roos.Verkleedkleren voor jongens

Voor jongens is er ook voldoende keuze in verkleedkleding. Te schattig..uhh we bedoelen natuurlijk stoer.. dit verkleedpak van Buzz Lightyear. Ideaal voor kleine astronauten en ruimtereizigers!

Heb je een Star Wars fan in huis? Dan is het kiezen tussen de Star Wars Trooper of Dart Vader. Elke jongen houdt van Batman, dus een Batman-pak is altijd een goede keuze. Zoek je verkleedkleren voor een kleine man? Kies voor Kabouter Plop of Piet Piraat, de helden van de peuters!Leuke verkleed-accessoires 

Zo'n pak is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kost wat meer. Past het niet in je budget? Of ben je op zoek naar een klein schoencadeautje? Kies dan voor een leuke accessoire. Dolle pret en hilarische selfies gegarandeerd met een dierenneus, zoals deze neus van een kat of koe.

Voor de Mega Mindy's en Toby's is een masker natuurlijk het perfecte cadeau!

Een verkleedaccessoire is, even los van Sinterklaas, ook een leuk en origineel cadeautje om te geven voor een kinderfeestje. Bekijk alle verkleedkleding en accessoires in onze webshop (snel geleverd!).Geen opmerkingen:

Een reactie posten