Pagina's

dinsdag 20 februari 2018

Kant-en-klare traktaties: doen of niet?

Lekker creatief...

Aan de ene kant wil je graag die creatieve moeder zijn, die al weken van tevoren het traktatieplan klaar heeft liggen en met de meest originele traktaties op de proppen komt.

Van de andere kant... heb je gewoonweg geen tijd. Er moet tussen school, werk en het huishouden nog een kinderfeestje gepland worden en een feest met de familie. Genoeg te doen dus! En meer dan genoeg reden om te kiezen voor een kant-en-klare traktatie.




Tips voor kant-en-klare traktaties

Wat zijn originele kant-en-klare traktaties om uit te delen op school, de sportclub of tijdens een kinderfeestje? Wij zetten de leukste traktaties voor je op een rij.

Snoep-uitdeeltaarten zijn een lust voor het oog én superlekker om op te eten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in tientallen thema's dus je vindt er ongetwijfeld eentje die perfect past bij de interesse van jouw zoon of dochter. Bijvoorbeeld deze coole Frozen-taart, een stoere Piraten-snoeptaart, een voetbal-snoeptaart of een hippe eenhoorn-traktatietaart. De taarten bevatten snoeptraktaties voor 16, 20, 30 of 35 kinderen.

Fun en Candy, een geweldige combinatie van een spelletjes met een zakje snoep als traktatie. Blije gezichtjes gegarandeerd met deze grappige voetenklapper of deze aap trommelaar. Tip: koop een mix van speelgoedjes, zodat de kinderen kunnen kiezen.

Snoep-boxen zijn kant-en-klare uitdeeldozen met heerlijke snoepjes. Elke doos wordt geleverd met 25 mini-snoepzakjes. Verkrijgbaar in diverse leuke thema's, zoals prinsessen en ridders.


Snel in huis... check!

Is de traktatie nog het laatste puntje van je to-do lijst en heb je ze heel snel nodig? Geen nood. Kies snel je favoriete kant-en-klare traktatie in onze webshop en plaats de bestelling voor 15.00 uur. Binnen twee werkdagen heb jij je traktaties in huis! Traktaties. Check.

Wil je liever geen snoep trakteren? Denk dan eens aan een uitdeelcadeautje, zoals een klein spelletje of een mooi potlood. Kinderen zijn er dol op. Bekijk hier alle traktaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten