Pagina's

dinsdag 20 maart 2018

Leuke feestzakjes maken

Hoe maak je een feestzakje?

Een kinderfeest zonder feestzakje is als een feest zonder slingers! Dat kan dus niet. Zorg ervoor dat je voor alle gasten een leuk feestzakje maakt. Als de kinderen naar huis gaan, kan jouw zoon of dochter vol trots het feestzakje uitdelen.

Maarre... wat hoort er eigenlijk in zo'n feestzakje? Kies voor iets eetbaars, dat kan een snoepje zijn of een stuk fruit (een combinatie kan ook) en verras de kinderen met een klein cadeautje. Een sleutelhanger, bellenblaas, stickers, een stuiterbal of een bouwpakketje zijn leuke items voor in een feestzakje.

In onze webshop vind je veel cadeautjes voor in een feestzakje.

Thema feestzakjes

De inhoud van een feestzakje is belangrijk, maar het zakje zelf is net zo belangrijk. Een feestzakje in een leuk thema, dat past bij het feestje of bij de interesse van de kids, maakt het extra leuk!

Populaire feestthema's zijn:

Een doorzichtig feestzakje met een leuke print kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met sterren of met de tekst 'Happy Birthday'.


Iets anders?

Een leuke variatie op een feestzakje is een suprise-ei. En dan niet het Kinder surprise-ei van de supermarkt. Dit Minions ei is veel origineler! Er zit een klein zakje snoepjes in en een klein Minions speelgoedje. Ook verkrijgbaar in het Frozen thema.

Een andere optie is om een grote schaal of bak te vullen met cadeautjes. Bij het vertrekken mag elk kind een cadeautje uitzoeken. Handig als je zoon perse een voetbalpen wil uitdelen en je ook iets leuks voor meiden erbij wilt doen. Met een kant-en-klare snoepzak of een traktatiedoos ben je lekker snel klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten