Pagina's

dinsdag 27 maart 2018

Winnie de Poeh traktaties

Ideeën voor een Winnie de Poeh traktatie

Een Winnie de Poeh traktatie is een hartstikke leuk idee voor peuters en kleuters. Want, wie houdt er nu niet van deze vrolijke, gezellige beer en zijn vriendjes? Bovendien zijn er veel leuke traktaties te bedenken in dit thema. Van lekker tot gezond, van lekker creatief tot lekker snel klaar. Een perfect thema dus voor de traktatie van jouw zoon of dochter!

Zoek jij ideeën voor een Winnie de Poeh traktatie voor school, op het kinderdagverblijf of tijdens een Winnie de Poeh kinderfeestje? Wij helpen graag met leuke tips.
Handig: servetjes en bekers


Houd je van bakken? Dan zijn cupcakes een uitstekend idee. Je kunt ervoor kiezen om met glazuur een Winnie de Poeh gezichtje (of iets anders, bijvoorbeeld een honingpot) op de cakejes te maken, maar je kunt ook de karakters uitknippen en op een prikkertje plakken. Nog gemakkelijker: serveer de cupcakes op een Winnie de Poeh servetje!

Een gezonde traktatie is niet zo moeilijk met deze Winnie de Poeh beker. Vul de beker met druiven, aardbeien, stukjes appel of een combi van fruit en groente en je gezonde traktatie is klaar. Natuurlijk kun je de beker ook gebruiken om popcorn of chips te trakteren.


Een snoep- of snackbordje maken

Zoek je een traktatie voor tijdens het Winnie de Poeh kinderfeestje of trakteer je een klein groepje (bijvoorbeeld op de sportclub) dan is een snoepbordje een origineel idee. Hoe maak je dat? Simpel. Haal voldoende Winnie de Poeh papieren bordjes in huis en leg op elk bordje allemaal lekkere dingen. Een lolly, een spekje, een doosje rozijnen, een mandarijn en/of een klein speeltje. Pak het bordje met de traktaties erop in met doorzichtig folie, lintjes erom heen en klaar. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een gezonde variant met snackgroenten en fruit.

Een traktatiekaartje met daarop de naam en leeftijd van de jarige én een Winnie de Poeh karakter maakt het helemaal af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten