Pagina's

dinsdag 10 april 2018

Knutselpakketten voor meiden

Leuke knutselpakketten

Knutselen is voor veel meiden een favoriete bezigheid. Urenlang zijn ze zoet met het maken van een knutselwerkje. Tenminste, als ze iets leuks hebben om te knutselen!

Er zijn veel leuke knutselwerkjes te verzinnen met wat je thuis hebt liggen. Met oude schoenendoos, gekleurd papier, verf, stiften en plak kom je al heel ver. Maar soms is het ook leuk om iets speciaals te knutselen. Zoek je een leuk knutselpakket voor een meisje? Als verjaardagscadeau of gewoon, als verrassing? In dit artikel zetten we de leukste knutselpakketten voor meiden op een rij.
Sieraden knutselen

Knutselen is écht iets voor meiden, maar dat geldt helemaal als ze zelf sieraden mogen maken. Bijvoorbeeld met deze kralenset. Met kralen in allerlei kleuren, vormen en zelfs met letters kunnen meiden de mooiste armbandjes maken.

De trend van het moment zijn eenhoorns, of unicorns, dus wat is er leuker om een sieraad te maken met een eenhoorn? Dat kan met deze Magical Eenhoorn set!

De mooiste ringen en armbanden schilder je zelf met deze sieradenset van SES.


Knutselen met hout en decopatch

Hout decoreren: een geweldige knutselactiviteit! Natuurlijk bedoelen we niet zomaar een stukje hout; kies één van deze leuke houten knutselprojecten om te decoreren. Favoriet onder de meiden is ongetwijfeld deze handspiegel in de vorm van een hartje. Ook de eenhoorn-sleutelhangers zijn erg populair en leuk om te doen met vriendinnen of tijdens een kinderfeestje.

Hoe decoreer je hout? Dat kan met stift of verf, maar voor een spectaculair resultaat kies je silk clay en foam clay. Maak het af met glitters en plaksteentjes!

En ken je Decopatch al? Het is een speciale creatieve techniek waarmee je met laklijm en decoupage papier diverse materialen kunt decoreren, bijvoorbeeld hout of papier maché. Er zijn kant-en-klare knutselpakketten verkrijgbaar met een figuur van papier maché, lijm en papier, bijvoorbeeld deze poes of een set van 8 spiegels.

Borduren

Meiden houden van borduren, dus een borduursetje mag zeker niet ontbreken bij de knutselactiviteiten. Met dit knutselpakket van SES kunnen meiden de mooiste opbergdoosjes maken. Een echte aanrader! Bovendien erg handig om al die zelfgemaakte sieraden in te bewaren.

Een kinderfeestje in de winter? Haal deze borduurset in huis en laat de dames hun eigen winterse sneeuwpop-boekenlegger borduren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten