Pagina's

dinsdag 15 mei 2018

Leuke stuiterballen! En tips voor spelletjes.

Stuiterballen kopen

Een stuiterbal is zo'n typisch voorbeeld van een klein speelgoed waar kinderen uren en dagen plezier van hebben. Leuk dus om te geven als klein verjaardagscadeau, een cadeautje na een bezoekje aan de dokter of tandarts, een eerste zwemles of als een zomaar-cadeautje.

Stuiterballen zijn er in veel kleuren en soorten. Wat dacht je van deze enge oog stuiterballen? Daar kun je iemand goed mee laten schrikken. Voor fans van dieren en de zee zijn deze stuiterballen met zeedieren een top cadeau. En hoe mooi zijn deze vlinder-stuiterballen?

Bekijk alle stuiterballen in onze webwinkel


Ideaal weggeefcadeautje

Ben je bezig met het organiseren van een kinderfeestje? En zoek je nog een klein bedankje voor de gasten? Een stuiterbal is ook dan een ideaal uitdeelcadeautje. Je kunt de stuiterballen in een cadeauzakje doen samen met iets lekkers of je kunt een grote glazen bak vullen met allemaal verschillende stuiterballen. De kinderen kunnen zo zelf hun favoriete stuiterbal kiezen!

Wil je het helemaal cool aanpakken? En zoek je tegelijkertijd een stoere accessoire voor de speelkamer? Dan is dit stuiterballen automaat wel heel verleidelijk om te kopen.


Spelletjes met stuiterballen

Een stuiterbal kun je op de grond gooien en vangen. Maar er zijn nog veel meer leuke spelletjes!
  • Plaats papieren bekers op de grond en probeer de stuiterbal met minimaal 1 keer stuiteren in een bekertje te gooien.
  • Lummelen met een stuiterbal. De spelers moeten met minimaal 1 keer stuiteren de bal naar elkaar overgooien. Eén of twee lummels moeten proberen de bal te onderscheppen. Gelukt? Dan is de speler die als laatste de bal gooide nu de lummel.
  • Een spelletje wat je ook alleen kunt doen: teken met stoepkrijt een vak, ongeveer een meter vanaf de muur. Gooi de bal tegen de muur en probeer hem precies tussen de twee lijnen terecht te laten komen. Doe je het met meerdere kinderen? Dan is het leuk om te kijken wie dit het vaakst lukt. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten