Pagina's

dinsdag 24 juli 2018

Vakantie cadeautjes kind

En dan nu... vakantie!

Na een schooljaar hard werken is dan eindelijk voor alle kinderen de zomervakantie begonnen. En wat hebben ze het verdiend, die rust. Vind jij dat ze ook een cadeautje verdiend hebben? Of ga je binnenkort op vakantie en wil je ze iets kleins geven waar ze onderweg en op de camping, het strand of het vakantiepark mee kunnen spelen?

Wat de reden ook is, een klein cadeautje maakt de vakantie voor je (klein)kind, neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje nog leuker! En wij weten er wel een paar. Dus zoek je inspiratie voor een vakantie cadeautje? Lees snel verder.



Leuke vakantiecadeaus

Heb je meerdere kinderen? Bevorder het samenspelen met een nieuw kaart- of gezelschapsspel. Bekijk deze kwartetspellen in allerlei thema's, leuk om te spelen en je steekt er veel van op! Skip Bo is ook een razend populair spel en ideaal om te spelen tijdens de vakantie. Of wat dacht je van Galgje, Party & Co junior of Jakkiebak Kippekak (de naam alleen al zorgt voor hilariteit!)?

Een nieuw leesboek of voorleesboek is ook altijd een goed cadeau. En kan jouw zoon of dochter al schrijven? Geef een dagboek. Hartstikke leuk om herinneringen aan de vakantie in op te schrijven.


Cadeautje voor in de auto

Wat hebben we toch allemaal zin in die vakantie. Behalve... in de rit er naartoe. Met kinderen is dat vaak een kleine uitdaging. Een vakantie cadeautje voor in de auto is daarom een heel slim idee. Je kunt iets geven waar ze mee kunnen spelen en je kunt het ook gebruiken als 'tussenstop', door het na een aantal uren rijden te geven (wanneer de verveling en de 'zijn we er al'-vragen beginnen).

Een magnetisch tekenbord is een ideaal cadeautje om te geven. Kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar maak je erg blij met deze bel- en leer smartphone. Jongens houd je wel een tijdje zoet met deze Robot Racer!


Tips voor de autorit

Een cadeautje is handig voor een lange rit in de auto, de bus, de trein of het vliegtuig. Zorg er ook voor dat je een reisspel bij je hebt, zoals Rummikub of Triominos en zorg voor wat lekkers voor onderwerp. Tip: met zo'n doosje Fruitella dummy's of een snoepketting doen ze lekker lang!

En gebruik je creativiteit:

  • Zorg voor leuke liedjes om mee te zingen
  • Tel auto's (kleuren, letters in nummerborden, nationaliteiten)
  • Speel het spel 'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet...'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten