Pagina's

dinsdag 14 augustus 2018

Inspiratie: originele kinderfeestjes thuis

Origineel en low-budget


Met de kinderen naar de speeltuin, naar het zwembad of bowlen, het zijn allemaal prima ideeën voor een kinderfeestje. Maar wil jij een keer iets anders en zoek je naar iets origineels? We zetten de meest originele kinderfeestjes voor je op rij!

Goed om te weten: deze kinderfeestjes kun je gewoon bij jouw thuis organiseren en zijn low-budget. Origineel en betaalbaar dus, een ideale combinatie!


10 x originele kinderfeestjes

Een origineel kinderfeestje begint met een goed thema. Aan dat thema hang je vervolgens de spelletjes, traktaties en versieringen op.

Meer originele ideeën

Kijk eens rond op ons blog: je vindt er handige tips en ideeën voor nog veel meer thema's voor je originele kinderfeestje. Vergeet ook niet om bij de speurtochten te kijken, want daarmee maak je het feestje nog leuker en origineler. Een hele originele afsluiting van het kinderfeestje is een Piñata, een figuur van papier maché gevuld met snoepjes en cadeautjes. Door aan linten te trekken of met een stok te slaan valt de inhoud eruit.

Heb je zelf wel een thema bedacht, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van versiering, spelletjes en traktaties? Laat een berichtje achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten