Pagina's

dinsdag 30 juli 2019

Super Mario traktaties

Super Mario traktatie, ook leuk voor de bovenbouw!

Weet je waarom een Super Mario traktatie zo leuk is? Er zijn tegenwoordig heel veel games, waaronder een aantal waar je als ouder niet zo blij mee bent dat je kind die speelt, maar dat geldt niet voor Super Mario. Super Mario is een echt gezinsspel. Grappig en cool. Al 30 jaar! Iedereen kent het. Jijzelf, de leerkracht en bijna alle kinderen - zeker in de bovenbouw.

Een Super Mario traktatie is daarom superleuk en origineel, voor jonge fans maar ook voor de bovenbouw. Tip: het is ook een leuk thema voor een kinderfeestje, maar daar lees je hier alles over!


Zelf je traktatie maken


Er zijn tal van leuke karakters in het spel, zoals de sterren en de paddestoelen. Leuk om een koekje of cupcake mee te decoreren. Serveer het op een Super Mario servetje.

Bij Super Mario gaat het o.a. om muntjes verzamelen. Geef de kinderen een muntje in de vorm van deze chocolade medaille en plak op één kant de afbeelding van Mario of Luigi.

Lekkers voor tijdens een feestje: sandwiches maken in de vorm van een ster. Vergeet niet 2 oogjes te maken op de ster, bijvoorbeeld met krentjes of dikke hagelslag.

Je kunt ook trakteren op een zelfgemaakt snoepzakje. Natuurlijk wel in een Super Mario traktatiezakje, en deze snoeppizza mag daarin niet ontbreken!



Gezonde Super Mario traktaties

Een erg leuke Super Mario traktatie is deze: print en knip Super Mario figuurtjes uit en bevestig deze met een lange prikker op een stuk komkommer. Boven Mario zet je een blokje kaas (het blokje waar hij tegenaan moet springen in het spel). Zo heb je een leuke scene uit het spel nagebouwd!

Snel, simpel en gezond:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten