Pagina's

dinsdag 6 augustus 2019

Een Paw Patrol kinderfeestje? Leuke tips!

Paw Patrol uitnodigingen en versiering

"Paw Patrol, Paw Patrol, we zijn al onderweg..." Jazeker, onderweg naar het Paw Patrol feestje van jouw zoon of dochter! Deze tekst van het bekende liedje, waarmee elke aflevering begint, is de perfecte tekst op de uitnodigingskaart voor een Paw Patrol kinderfeestje. Natuurlijk gebruik je deze echte Paw Patrol uitnodigingen om de vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen.

Volgende stap? De feestversiering! Een Paw Patrol feestje is ideaal om thuis te vieren; zorg er dan wel voor dat ook de slingers en ballonnen in Paw Patrol stijl zijn. Eten doe je aan een tafel met Paw Patrol tafelkleed met Paw Patrol bekers en bordjes. Omdat je hier niets zelf voor hoeft te maken, je kunt het allemaal kopen, ben je lekker snel klaar!




Wat doe je op een Paw Patrol feestje?

Ryder en zijn vriendjes beleven de leukste avonturen in de serie. Op een Paw Patrol kinderfeestje horen daarom ook leuke spelletjes en activiteiten, zoals:

  • Brandjes blussen zoals brandweerman Marshall - bij mooi weer kun je met waterpistooltjes vlammetjes op bekers laten omver spuiten, je kunt ook blikgooien (plak kartonnen vlammetjes op de blikken).
  • Een hondenrace: zet buiten een parcours uit waar de kids lekker kunnen rennen en springen over obstakels. Wie is het snelste? Elk kind is haar favoriete karakter (geef bijvoorbeeld een oogmasker om dit aan te duiden, kan gewoon van een stuk stof). Leuk om dit in een speelbos of speeltuin in de buurt te doen.
  • Paw Patrol Bingo! 
  • Een speurtocht met een zoekmissie voor de Paw Patrol helden.


Niet vergeten: schmink!

Voordat je aan de spelletjes begint is het leuk om de kinderen te schminken. Niet iedereen is even handig daarin, dus om een Paw Patrol karakter te schminken is misschien wat veel gevraagd. Je kunt wel een hondensnoet schminken en dan de kleur van het favoriete Paw Patrol karakter daarbij gebruiken.

In plaats van schmink kun je ook Paw Patrol maskers maken, die je vantevoren uitprint en de kids kunnen inkleuren.

Een Paw Patrol feestje is vooral leuk voor kinderen van 4,5 en 6 jaar. Op deze leeftijd zijn de kids nog heel speels, dus zorg voor voldoende vrije speeltijd (met Paw Patrol speelgoed).


Eten, drinken en een bedankje

Drinken serveer je in deze mooie Paw Patrol bekers. Het is heel grappig om lekkere snacks (popcorn, chips, druifjes) op tafel te zetten in hondenvoerbakken. Reken maar dat de kids dit hilarisch vinden!

Ook leuk: kaas, worstjes en koekjes in de vorm van hondenbotten. Lekker smikkelen maar!

Een cupcake met een pootafdruk past ook helemaal in dit thema. Natuurlijk geserveerd op zo'n leuk Paw Patrol servet.

Zit het feestje erop? Geef de gasten als bedankje een Paw Patrol uitdeelzakje met een lekker snoepje en een klein speeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten