Pagina's

dinsdag 13 augustus 2019

Formule 1 traktaties

Racen zoals Max Verstappen...

Terwijl Max Verstappen rond scheurt op de Formule 1 circuits, werk jij je in de rondte om alles geregeld te krijgen voor de verjaardag van je kind. Taart, kinderfeestje, traktaties op school (en kinderopvang, sportclub), het familiefeest... wie racet er dan eigenlijk het hardst, jij of Max? 😉

Het antwoord op die vraag is niet belangrijk, wat wel een prangende vraag is: Wat ga je trakteren op school? Met een Formule 1 fan in huis (en nee, dan bedoelen we niet de papa) is de keuze snel gemaakt: een Formule 1 of Max Verstappen traktatie natuurlijk.



Trakteren in het Formule 1 thema

Wat zijn leuke Formule 1 traktaties? We zetten ze voor je op een rij:
  • Cupcakes met de logo's van de Ferrari, Mercedes en Red Bull auto's, geserveerd op een Formule 1 servet
  • Race-auto's maken van wc-rolletjes en in het rolletje verstop je iets lekkers, bijvoorbeeld een mini-snoepzakje
  • Snel, gemakkelijk en super cool: deel Formule 1 handvlaggen uit en bind er een kaartje met de naam en leeftijd van de jarige en een doosje krentjes of smarties aan. 

Formule 1 gezonde traktaties

Een echte sporter eet natuurlijk gezond. Een goede reden waarmee je je zoon of dochter kunt overtuigen om de snoepjes thuis te laten en gezond te trakteren op school.

Bij een gezonde traktatie draait het helemaal om de presentatie! Dus maak er iets moois van en de jarige én de klasgenootjes zijn net zo blij met gezond als met iets te snoepen. Een aantal van bovenstaande ideeën kun je ook met fruit of snack-groenten maken, of kies voor:
  • Race-auto van appel en druifjes
  • Vul deze Formule 1 bekers met een tomaatjes, komkommers, druiven of iets anders gezonds. De bekers mogen ze mee naar huis nemen!
  • Deel een cadeautje uit i.p.v. iets te eten. Deze ultragave race autootjes zullen goed in de smaak vallen!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten