Pagina's

dinsdag 27 augustus 2019

Tips voor Paw Patrol traktaties

Uitdelen in het Paw Patrol thema

Ryder, Marshall, Chase, Rocky, Zuma of Skye... elk kind haar zijn of haar favoriete Paw Patrol karakter! Voor veel jongens en meiden in de leeftijd van 4 tot 6 jaar is Paw Patrol een populaire televisieserie. En daarmee ook een gewild traktatiethema!

Wil jij ook voor een leuke, gezonde, snelle of originele Paw Patrol traktatie maken voor jouw jarige zoon of dochter, om uit te delen op school? Kidsfeestje to the rescue: wij helpen je met ideeën en spulletjes voor een coole Paw Patrol traktatie.



Leuke tips!

Ga koekjes bakken! En dan niet zomaar koekjes, nee, maak ze in de vorm van een hondenbot en serveer ze op een Paw Patrol servetje. Je kunt het ook van peperkoek maken, dat scheelt weer bakwerk. Kies je voor gezond? Trakteer kaasjes, worstjes en komkommers in de vorm van een bot.

Print en knip de hoofden van de Paw Patrol figuren en plak deze op een lekker fruitprikker of op een doosjes rozijntjes of smarties.

Trakteer je tijdens de Sinterklaas-periode? Doe wat pepernoten in een zakje en presenteer het als hondenbrokjes!

Koop deze neutrale bellenblaas en plak er een zelfgemaakte wikkel omheen, met een Paw Patrol afbeelding en de naam en leeftijd van de jarige job.


Paw Patrol traktatiezakjes

Met deze traktatiezakjes van Paw Patrol maak je het jezelf lekker gemakkelijk: vul ze met iets lekkers, bijvoorbeeld een snoepje of klein snoepzakje of met een stuk fruit en cadeautje en je hebt een leuke traktatie. Bovendien kun je ze gemakkelijk van tevoren klaarmaken, dat scheelt veel last-minute traktatiestress! Ook handig als bedankje na een kinderfeestje.

Of gebruik deze Paw Patrol bekers. Net wat handiger als je fruit, popcorn of chipjes wilt uitdelen!

Ga je ook voor een kinderfeestje in het Paw Patrol thema? Dat maak tot een daverend succes met deze tips!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten