Pagina's

dinsdag 3 september 2019

Leuke traktaties voor meiden

Feest! Wat gaat jouw dochter trakteren?

Hiep hiep hoera, jouw dochter is (bijna) jarig! Haal de slingers en ballonnen maar in huis en maak er een onvergetelijke feestje van. Bij een verjaardagsfeest horen natuurlijk ook traktaties! Zoek jij nog tips en inspiratie voor leuke meiden traktaties om uit te delen op school? Mooi. Wij hebben namelijk heel veel ideeën die we graag met je delen.

Van stoere meiden traktaties tot schattige meisjes traktaties. Van gezond tot lekker snoepen. Wat kies jij?


Barbie traktaties

Kan jouw dochter niet genoeg krijgen van Barbie Popstar? Dan hoef je eigenlijk al niet meer verder te lezen, want dan ga jij natuurlijk voor een vrolijke Barbie traktatie, een échte meidentraktatie.

Zet een echte barbiepop in het midden van een snoeptaart. Het lijkt dan net alsof de taart haar rok is, versierd met allemaal lekkers. Koop een snoeptaart of maak zelf een omhulsel en versier deze met snoepgoed (bijvoorbeeld deze snoepkettingen of fruit-lolly's).

Ga je voor een gezonde traktatie? Maak het leuk en houd het gemakkelijk tegelijkertijd met deze mooie Barbie feestbekers. Je vult ze gewoon met een gezonde snack naar keuze en de kids hebben een mooie beker om mee naar huis te nemen!


Unicorn traktaties

Tja, om het eenhoorn-thema kunnen we lastig heen. Waar een of twee jaar geleden nog de Frozen traktaties met stip op één stonden voor meiden, zijn dat nu de eenhoorn (of unicorn) traktaties. Grote kans dus, dat jouw dochter ook enthousiast wordt als je dit thema voorstelt. Zelfs voor bovenbouw kinderen is dit nog een populair thema!


Net iets anders zijn deze regenboog-traktaties. Ook de moeite waard om even te bekijken ter inspiratie!

Stoere meiden traktaties

Zijn al die roze en zoete meidentraktaties niks voor jouw dochter? Mag het wel wat stoerder?

  • Gezond: indianenkiwi's, teken gezichtjes op de kiwi's en plak met washi-tape een mooi veertje.
  • Super cool en lekker: zelf sushi maken van snoepjes. Wat meer werk, maar hey, alles voor je kind toch? 😉
  • Hoezo is voetbal alleen voor jongens? De Oranje Leeuwinnen hebben ook veel meiden enthousiast gemaakt. Een voetbaltraktatie voor jouw dochter, hoe stoer is dat?

Voor paardenfans: knip uit bruin papier paardenhoofden en gebruik een snoepketting als de teugels. Meer traktatie-ideeën? Kijk eens rond op deze blog!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten