Pagina's

woensdag 30 oktober 2013

Bumba Kinderfeestje

Baby's en peuters houden van Bumba. Dat grappige clowntje dat op tv samen met zijn vriendjes allerlei fratsen uithaalt in het circus. Een perfect en bekend thema dus voor je kindjes eerste of tweede verjaardagsfeestje (vooruit dan: een derde verjaardag kan ook nog).

Met het Bumba thema creëer je snel en eenvoudig een feestelijke sfeer. Peuters vinden dat prachtig. Verder hebben zij niet zoveel nodig, ze vermaken zich zelf prima. Dat betekent dat jij, na enige voorbereiding vooraf, op de grote dag zelf ook écht kunt genieten van het feestje!


Bumba uitnodigingen

Met deze vrolijke Bumba uitnodigingen laat je alle gasten weten waar, wanneer en hoe laat ze worden verwacht voor het Bumba feestje.

Misschien wil je er ook een eindtijd bij zetten? Handig voor ouders die willen weten hoe laat ze hun peuter weer op kunnen halen. Alhoewel... opa, oma, ooms en tantes houden ook wel van een feestje. Zeker bij zo'n eerste of tweede verjaardag zullen er zelf ook bij willen zijn!

Bumba versiering

Je kindje vindt het helemaal geweldig als je hele huis versierd is met zijn favoriete clown. Denk aan Bumba ballonnen, een vlaggenlijn of andere Bumba feestartikelen.

Begin daar al een paar dagen eerder mee, zodat je kindje alvast kan wennen aan de feestversiering in huis. Een verjaardag is vaak al zo'n spannende dag voor de kleintjes. En zo voorkom je onnodige stress!

Bumba Feesttafel

De feesttafel dek je uiteraard in Bumba-stijl. Dat doe je met een speciaal Bumba tafelkleed, vrolijke kartonnen bekertjes, bordjes en papieren servetjes van Bumba.

Maak het jezelf gemakkelijk en houd de hapjes eenvoudig. Een taart met kaarsje(s), versierde cupcakes, lekkere koekjes en snoepjes. En later kun je nog cocktailworstjes, mini boterhammetjes (zonder korst natuurlijk) en wat rauwkost serveren.

Spelletjes en activiteiten

Peuters houden meestal niet van verkleden, maar ze vinden het wél prachtig om van alles op hun hoofd te zetten. Zorg dus dat je voor elke peuter zo'n schattig Bumba hoedje in huis hebt.

Spelletjes hoef je voor een peuterpartijtje niet persé te organiseren. Laat ze lekker kleien aan een tafel. Daarmee zijn ze uren zoet. Wil je toch iets doen in het Bumba thema? Dan is het Bumba kegelspel een leuke bezigheid voor de wat oudere kinderen.

Afscheidspresentjes voor de jonge gasten

Doe een klein speeltje en wat snoepjes in zo'n feestelijk Bumba uitdeelzakje. Of geef alle kleine kinderen zo'n mini-uitdeelboekje van Bumba. Er zijn drie verschillende Bumba boekjes: Bumba te land, Bumba te zee en Bumba in de lucht.

En dan zit het feest er weer op. Zorg er voor dat je genoeg foto's hebt gemaakt van deze bijzondere dag. Foto's zijn een leuke herinnering voor je kindje voor later, maar ook om zelf af en toe nog even na te genieten van alle leuke momenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten