Pagina's

woensdag 6 november 2013

Zeepketting maken

Zin om lekker te knutselen met de kids? Of organiseer je thuis een creatief kinderfeestje? En zoek je nog een leuke activiteit?

Laat de kinderen dan een zeepketting maken. Meisjes zijn gek op zeepjes, heerlijke geurtjes en frutselen met mooie lintjes en kralen. Vriendinnetjes kunnen de zelfgemaakte zeepketting na het feestje mee naar huis nemen en in hun eigen kamertje ophangen.

Je hoeft alleen maar wat zeepjes te kopen. En wat kralen, lintjes, bedeltjes of hangertjes. Die kunnen de meiden aan een waxkoord rijgen. Dat is alles. Bij Kidsfeestje kun je zelfs kant-en-klare zeepketting pakketten kopen. Superhandig voor een feestje!

Zeepketting pakketjes voor kinderen van 4-5 jaar

Jongere kinderen hebben vaak wat meer begeleiding nodig bij het maken van een zeepketting. Daarom zijn er speciale zeepketting pakketten voor jonge kids (4-5 jaar) verkrijgbaar.

Zo'n pakket bevat extra grote kralen met duidelijke rijggaten, zodat ook de kleine handjes de kralen gemakkelijk aan het koord kunnen rijgen. Naast het waxkoord en de houten kralen, bevat zo'n pakket 2 hartvormige zeepjes (met heerlijke rozengeur), schattige bedeltjes, organza lint en een ophangringetje.

Zeepketting pakket voor kinderen vanaf 6-7 jaar

Voor de oudere meiden zijn er zelfmaakpakketten met méér bedeltjes en prachtige glaskralen. Daarmee kunnen ze een wat moeilijkere zeepketting maken, met wat meer knoopjes.

Natuurlijk vind je in het pakket ook een stappenplan zodat je stap voor stap met de meiden zo'n mooie zeepketting kunt maken. Dat wordt een gezellige knutselmiddag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten