Pagina's

woensdag 23 oktober 2013

Educatief babyspeelgoed

Ben je op zoek naar educatief speelgoed voor baby's? Of een leuk en leerzaam kraamcadeau?

Niets is leuker dan babyspeelgoed in vrolijke kleurtjes. Speelgoed waarmee baby's hun zintuigen leren ontwikkelen en de wereld om hen heen gaan ontdekken. Iedere dag leren ze weer nieuwe dingen.

Laat je inspireren door onze favoriete top 5 van educatief speelgoed voor baby's:


1.  Boxspeeltje Frankie Frog (Tiny Smarts)

Frankie Frog is een ontzettend leuk kraamcadeau voor baby's vanaf 0 maanden. Deze vrolijke, groene kikker is lekker zacht en hij rammelt en trilt. En de lange kikkerbenen maken een knisperend geluid. Interessant voor kleine baby's die dagelijks zoveel nieuwe dingen ontdekken!

Met de handige clip is het speeltje gemakkelijk aan de box , Maxi-Cosi of kinderwagen te hangen.


2. Zonnebloem Baby Rammelaar (Tiny Love)

Een superleuke rammelaar voor baby's (vanaf 3 maanden). De zachte blaadjes van de zonnebloem zijn niet alleen fijn om in te bijten. Ze maken ook nog eens een knisperend geluidje. En als de kleine handjes het handvat vastgrijpen, rammelen de kraaltjes die in een balletje in het handvat zijn verwerkt.

Zo'n rammelaar is een goede stimulans voor baby's, die zo allerlei geluidjes leren ontdekken.


3. Bumba Baby bal

Een lief kraamcadeau voor de allerkleinsten. Als je met deze zachte bal van fleece rolt, hoor je een belletje rinkelen. Hartstikke spannend voor een baby, die dagelijks nieuwe geluiden en bewegingen ontdekt.

Op de bal staat een plaatje van Bumba. Clown Bumba kennen zelfs de kleinste kinderen al snel van tv. In dit tv-programma haalt het populaire clowntje samen met zijn vriendjes allerlei fratsen uit in het circus.

4. Sprekende Woezel of Pip

Baby's leren samen met deze sprekende knuffelhond op een speelse manier kleuren, vormen, de cijfers 1 t/m 10. Een goede oefening voor baby's vanaf 6 maanden, die al vormen en kleuren gaan herkennen. Daarna zal de baby zelf woordjes gaan brabbelen en langzaam het liedje mee gaan zingen.

Deze educatieve speelgoedknuffel stimuleert het gehoor en de taalontwikkeling van baby's.

5. Tiny Love Classic Mobile

Wil je écht uitpakken met een kraamcadeau? Dan is zo'n mooie muziekmobiel met grappige diertjes in felle kleuren een aanrader.

Je bevestigt de mobiel aan de box of het bedje van de baby. Als je hem aanzet, gaat de mobiel draaien en hoort de baby rustgevende melodietjes. De felle kleurtjes en beweging zorgen ervoor dat het kindje de diertjes gaat volgen. Na 20 minuten schakelt de mobiel vanzelf uit. De meeste baby's verkeren dan al lang in dromenland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten