Pagina's

woensdag 27 november 2013

Cadeautje voor oma knutselen

Ben je op zoek naar origineel (kerst)cadeau voor oma? Je maakt oma nergens blijer mee dan met zelfgemaakt cadeautje van de kleinkinderen. En als dat cadeautje dan ook nog eens een foto van de kleinkinderen bevat? Dan maak je oma helemaal dolgelukkig!

Wij hebben hieronder een paar leuke, houten fotolijstjes verzameld waar de kleinkinderen hun creativiteit op los kunnen laten. Lekker knutselen, foto erin stoppen en klaar is het unieke cadeau voor oma. Wat een leuke verrassing voor oma!

Fotolijstjes van alle kleinkinderen

Deze houten fotolijstjes zijn heel erg leuk om te gebruiken als er meerdere kleinkinderen zijn. De lijstjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende modellen en zijn ongeveer 11 x 12 cm groot.

Maak er een gezellige knutselmiddag van. De neefje en nichtjes kunnen samen de houten lijstjes verven met schoolverf of decoreren met houten plakfiguurtjes, strass-steentjes of foam clay. Wat zal oma trots zijn op deze zelfgemaakte creaties van haar kleinkinderen!

Houten fotohangers voor de kerst

Wil je het fotolijstje als kerstcadeau voor oma gebruiken? Dan zijn deze houten fotohangers in de vorm van een sneeuwpop of de kerstman bijzonder leuk. Bij de fotohangers ontvang je een zilveren lintje, waarmee je de fotolijstjes in de kerstboom kunt hangen.

Wat zullen die kinderogen glunderen als ze hun eigen foto straks in de kerstboom van oma en opa zien hangen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten