Pagina's

woensdag 4 december 2013

Glitter & Glamour Kinderfeestje


Zoek je nog een leuk thema voor een kinderfeestje voor jonge meiden? Organiseer dan eens een superhip Glitter & Glamour verjaardagsfeestje voor de jonge diva's.

Dat wordt een verjaardagsfeestje in stijl, met veel zuurstokroze, zwart en zilver. Verkleden, make-up en glitters horen er ook bij, want échte glamour girls houden van hip, trendy en natuurlijk .... goodie bags!

Let wel op: jongens zijn verboden op dit meidenfeest, want zij zullen dit 'meidengedoe' waarschijnlijk niet waarderen!Verjaardagsuitnodiging in stijl

Je kunt zelf uitnodigingen maken door uit stevig papier (zwart, wit en roze) verschillende vormen te knippen. Bijvoorbeeld: lippen, hartjes of pumps. Schrijf met een glitterstift op één van de figuren je uitnodigingstekst en bind de verschillende figuurtjes aan elkaar met een mooi lintje. Het wordt nog leuker als je er zo'n glamour fotocameraatje aan vastbindt.

Ben je niet zo creatief? Of heb je weinig tijd? Kies dan voor zo'n kant-en-klare Glamour Girls verjaardagsuitnodiging. Daar is niets mis mee!

Versiering en feesthapjes

Versier de kamer met grote trossen zwarte, zilveren of roze ballonnen, die je vastbindt met zilver cadeaulint. Je kunt de stoelen versieren met grote strikken van glimmende stof, tule of lint. En hang een paar mooie (zwart-witte) posters op van filmsterren of fotomodellen.

Bij zo'n glamourfeestje horen natuurlijk ook hippe hapjes als  chocoladecappucino's, cupcakes met roze glazuur en roze spekjes. En met zo'n schitterende snoeptaart scoor je ook altijd! De Glamour Girls bordjes en servetten zijn superleuk als tafelversiering!

Zo houd je de kleine diva's bezig

Laat de meiden elkaar een échte make-over geven, met 'voor en na'-foto's. Zorg voor kindermake-up, watjes, haarlak, gel, haarspeldjes, borstels en kammen. Leg ook alvast wat nepbontjes, boa's, nepjuwelen en tiara's klaar. Als de meiden klaar zijn met hun kapsels en make-up, kun je deze spullen gebruiken voor de 'na'-foto's. Zeker weten dat ze het heerlijk vinden om lekker te tutten met elkaar.

Wil je liever iets creatiefs met de meiden doen? Laat hen dan elk hun eigen houten spiegel of kaptafeltje versieren. Dat is meteen een leuke herinnering aan een onvergetelijk feestje!

Goodybag met Girly Stuff

En dan zit het feest er op! De meiden hebben heerlijk getut. Tijd om ze naar huis te sturen met zo'n trendy goodybag, geheel in stijl met het feest. Vul deze feestzakjes met kinder make-up en verzorgingsproducten, plastic sieraden, glitter stickers en natuurlijk een klein zakje snoep.

Vergeet ook de 'voor en na' foto's niet! Als je zelf een fotoprinter hebt, kun je ze meteen meegeven. En anders is het ook leuk om ze later toe te sturen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten