Pagina's

woensdag 20 november 2013

Tips voor leuke Sinterklaascadeautjes

Wat maakt een cadeautje nou zo leuk? Wij zijn van mening dat de leukste sinterklaascadeautjes zorgvuldig zijn afgestemd op de karaktereigenschappen en interesses van het kind. Dat maakt een cadeautje persoonlijk, en dus ook leuker. Denk daar dus eerst over na voordat je een sinterklaascadeautje gaat kopen.

Om het jou wat gemakkelijker te maken, hebben wij een kleine selectie gemaakt van superleuke, betaalbare sinterklaascadeaus, gebaseerd op drie veel voorkomende interesses van kinderen. Hopelijk heb je iets aan onze suggesties!

Voor de jonge Picasso's

Doet je kind niets liever dan tekenen of met verf kliederen? Dan is de Spin-Art Glitterset een echte aanrader. Je legt je papier op het draaiplateau en laat er een paar druppels verf op vallen. Op deze manier ontstaan de meest creatieve kunstwerkjes van felle kleuren en magische glitters.

Een ander leuk cadeau-idee voor creatieve meiden: zelf zeepjes gieten. De zeepjes ruiken zo lekker, dat het bijna zonde is om je handen ermee te wassen.

Voor de échte autofans

We zien de blije gezichtjes al voor ons als de kleine autofans dit grote cadeau uitpakken: een échte houten brandweerauto. Het is een loopauto waar je kleintje op kan zitten en zich met zijn beentjes kan voortbewegen. Deze brandweerwagen is hartstikke degelijk en ontzettend mooi afgewerkt.

Deze 3D Sport Car bouwsetjes zijn erg populair bij de jongens. Kies je liever voor een praktisch cadeau? Denk dan eens aan zo'n stoer Cars dekbedovertrek of een Mepal lunchtrommel van Cars 2. Zeker weten dat ook deze in de smaak vallen!

Voor de kleine dierenliefhebbers

Het Jungle Life kwartetspel is een leerzaam kaartspel voor kinderen. De kleintjes leren spelenderwijs alles over jungledieren: welke dieren leven in de jungle en welke bijzonderheden hebben ze? Een leuk en leerzaam spel voor kleine dierenliefhebbers.

Deze kartonnen boekjes over dieren zijn heel erg leuk voor de allerkleinsten. Met mooie tekeningen en spannende verhaaltjes om voor te lezen. Ook een leuk om cadeau te geven zijn deze dekbedden van Animal Planet met verschillende afbeeldingen van dieren. Kijk snel, misschien zit het lievelingsdier van je kind er ook bij!
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten