Pagina's

woensdag 20 november 2013

Tips voor leuke Sinterklaascadeautjes

Wat maakt een cadeautje nou zo leuk? Wij zijn van mening dat de leukste sinterklaascadeautjes zorgvuldig zijn afgestemd op de karaktereigenschappen en interesses van het kind. Dat maakt een cadeautje persoonlijk, en dus ook leuker. Denk daar dus eerst over na voordat je een sinterklaascadeautje gaat kopen.

Om het jou wat gemakkelijker te maken, hebben wij een kleine selectie gemaakt van superleuke, betaalbare sinterklaascadeaus, gebaseerd op drie veel voorkomende interesses van kinderen. Hopelijk heb je iets aan onze suggesties!

Voor de jonge Picasso's

Doet je kind niets liever dan tekenen of met verf kliederen? Dan is de Spin-Art Glitterset een echte aanrader. Je legt je papier op het draaiplateau en laat er een paar druppels verf op vallen. Op deze manier ontstaan de meest creatieve kunstwerkjes van felle kleuren en magische glitters.

Een ander leuk cadeau-idee voor creatieve meiden: zelf zeepjes gieten. De zeepjes ruiken zo lekker, dat het bijna zonde is om je handen ermee te wassen.

Voor de échte autofans

We zien de blije gezichtjes al voor ons als de kleine autofans dit grote cadeau uitpakken: een grote brandweerauto met beweegbare ladder. Jongens zijn er gek op. En voor de prijs hoef je het niet te laten!

Deze Cars 3 autootjes zijn ook erg populair bij de jongens. Kies je liever voor een praktisch cadeau? Denk dan eens aan een Lightning McQueen rugzak of een stoere Cars lunchtrommel. Zeker weten dat ook deze in de smaak vallen!

Voor de kleine dierenliefhebbers

Het Jungle Life kwartetspel is een leerzaam kaartspel voor kinderen. De kleintjes leren spelenderwijs alles over jungledieren: welke dieren leven in de jungle en welke bijzonderheden hebben ze? Een leuk en leerzaam spel voor kleine dierenliefhebbers.

Deze 'Wat doet dit dier?'-boekjes over dieren zijn perfecte cadeautjes voor peuters. Superleuk als sinterklaascadeau zijn ook deze digitale uiltjes voor kinderen vanaf 5 jaar. De uiltjes kunnen zingen, dansen en met hun ogen knipperen.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten