Pagina's

woensdag 13 november 2013

Kleine kadootjes voor in de schoen

Nog even en dan is Sinterklaas weer in het land. Kinderen kijken er al reikhalzend naar uit. Natuurlijk vooral naar het moment dat ze hun schoen weer mogen zetten. Tijd dus om alvast een paar kleine kadootjes voor in de schoen te kopen.

Hoe vaak je kinderen de schoen mogen zetten, laten wij graag aan jezelf over. De meningen daarover verschillen. Of het nu dagelijks is, of 3 of 1 keer per week: wij begrijpen dat het wél leuk moet blijven. En niet te duur. Daarom hebben wij een aantal goedkope schoenkadootjes voor je geselecteerd.


Vingerpoppetjes

Prikkel de fantasie van je kind met deze leuke dieren-vingerpoppetjes van pluche. Laat je kind zelf een voorstelling geven met deze vingerpoppetjes.

En leer je kind meer over de geluiden en eigenschappen van de verschillende dieren. De volgende dieren zijn verkrijgbaar als vingerpoppetjes: varken, giraf, zebra, eend, tijger, olifant, paard, koala of leeuw. Ook handig om de dierenverzameling langzaam uit te breiden als de schoen meerdere keren per week wordt gezet!

Magnetisch schrijfbordje

Met zo'n magnetisch schrijfbordje kun je steeds weer opnieuw de mooiste tekeningen maken. Of steeds nieuwe verlanglijstjes voor Sinterklaas maken! Even schuiven en alles is weer gewist.

Zo'n magisch tekenbordje biedt kinderen vanaf 3 jaar eindeloos veel speelplezier. En zo'n mini-tekenbordje is ook nog eens spotgoedkoop. Echt een ideaal schoencadeautje dus!

3D puzzeltje

Laat je kinderen zelf zo'n 3D mini-huisje in elkaar zetten. Het is een eenvoudige 3D puzzel voor de kleintjes, maar het resultaat ziet er hartstikke leuk uit.

Deze 3D puzzeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende modellen huisjes. Dus het is zeker een aanrader om een compleet dorpje bij elkaar te verzamelen, waarmee je kindje lekker kan spelen.

Klaparmbandje

Met een mooi speelgoed armbandje maak je kleine meisjes helemaal blij. Super cool zijn deze klaparmbandjes in vrolijke, felle kleuren met een Smiley gezichtje erop. Als je met het klaparmbandje tegen je pols of enkel tikt, rolt de armband er vanzelf omheen.

Je kunt sinds kort ook deze reflecterende neon klaparmbandjes bestellen in onze webshop. Leuk voor deze donkere december dagen!

Sinterklaas Leesboekje

Wat dacht je van het boekje 'Dikkie Dik viert Sinterklaas'? Spelenderwijs maakt je kleintje kennis met alle aspecten van het sinterklaasfeest. Zo vinden Dikkie Dik en zijn vriendjes een wortel in een schoen, ze verkleden zich en snoepen van een chocolade letter.

Ook leuk is het mini boekje van Aadje Piraatje en de stoomboot van Sinterklaas. De stoere piraten kijken met knikkende knieen toe hoe de Sint aan boord van hun piratenschip klimt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten