Pagina's

woensdag 11 december 2013

Glittertattoos voor Kids

Laat je kinderen tijdens de feestdagen nog eens extra schitteren met zo'n glimmende glittertattoo. Het is ook ontzettend leuk om zo'n glitter tattoos te plaatsen tijdens een verjaardagspartijtje.

Alles kan. Er zijn stoere glitter tattoo sjablonen, zoals een enge doodskop of een piratenschip. Maar er zijn ook lieve, vrolijke tattoos, met afbeeldingen van vlinders en feeën, een hartje, Dora of dieren (paard, dolfijn, olifant).

De glitters zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, rood, paars, roze, groen en blauw. En deze kun je naar hartelust combineren in elke kindertattoo!


Zo plaats je een glitter tattoo

Je kiest één van de vele glitter sjablonen voor kids, verwijdert het witte deel van de sticker en plakt het sjabloon op een schone huid. Wrijf goed aan en verwijder het transparante deel. Vervolgens breng je op de zichtbare huid een dun laagje van de speciale huidlijm aan. Verwijder het sjabloon en wacht tot de lijm volledig transparant is.

Dan ga je lekker los met de glitter. Strooi één of meerdere kleuren glitter over de belijmde plek. Je kunt hier ook kwastjes voor gebruiken. Overtollig glitter kun je met een kwastje ook weer verwijderen. Het resultaat is een schitterende glittertattoo die 5 tot 7 dagen zichtbaar blijft en waar je kids dolblij mee zullen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten