Pagina's

woensdag 19 februari 2014

Leuke kinderkleding voor carnaval

Ideeën om je te verkleden

Nog even en dan is het weer carnaval. Kinderoptochten, grappige liedjes, verkleden, schminken. Het hoort er allemaal bij. De meeste kinderen vinden zo'n verkleedpartij heerlijk. Al maanden van te voren zijn ze bezig met hoe ze zich willen verkleden. Als popster, piraat, ninja of prinses. Ze praten over niets anders dan kostuums, schmink en bijpassende accessoires.

Voor de kinderen die niet helemaal niet houden van al die carnavalskleding en schmink, zijn er genoeg vrolijke maskers en feestneuzen, waar ze zich achter kunnen verschuilen. Ideeën genoeg!

Carnavalskleding voor jongens

Natuurlijk kun je zelf ook leuke carnavalskleren maken. Maar voor niet al te veel geld kun je ook een leuk verkleedpak kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit prachtige piratenkostuum? Veruit favoriet bij avontuurlijke jongens! En met accessoires als een piratensteek van vilt, een ooglapje en piratenschmink maak je deze carnavalsoutfit helemaal compleet.

Klaar voor de actie! Kleine vechtersbaasjes gaan graag verkleed als ninja of als de stoere superheld Toby. Het Toby masker (van rubber) is los verkrijgbaar. En de verkleedpakken zijn er in verschillende maten.

Carnavalskleding voor meisjes

Verkleden als prinses is nog steeds het meest populair bij de jongedames. En dat zal het ook altijd wel blijven. Bij zo'n roze prinsessenjurk hoort natuurlijk een fonkelende tiara. En dan zijn er ook nog feeën vleugels en een toverstafje voor meiden die als sprookjesachtige fee verkleed willen gaan.

Voor de wat stoerdere meiden is er een Mega Mindy verkleedpak of deze Supergirl outfit. Op het Supergirl jurkje zijn we stiekem een beetje verliefd. Het is prachtig afgewerkt met een cape, een 'gouden' riem en fantastische overlaarsjes. Wie durft?

Carnavalskleding voor de kleintjes

De kleine Bumba-fans tover je met dit gele verkleedpakje en een Bumba hoedje om in een echte Bumba clown. Wil je iets anders dan anders? Kijk dan ook eens naar dit schattige indianenjurkje voor kleine meiden!

Carnavals Schmink voor kinderen

Geen carnavalsfeest is compleet zonder schmink. Snazaroo biedt verschillende schminksets met kindvriendelijke schmink in allerlei thema's. Je kunt zelfs een speciale Carnaval Schmink Set krijgen!

1 opmerking:

  1. Superleuk blog! Ik heb de outfit van mijn meisje al geshopt maar hier staan ook leuke ideeen bij. Wellicht iets voor volgend jaar :)

    BeantwoordenVerwijderen