Pagina's

woensdag 26 februari 2014

Spiderman Feestje

Kinderfeestje voor superhelden

Superhelden zijn helemaal in! En hoewel er de laatste jaren heel wat superhelden zijn bijgekomen, blijft Spiderman nog steeds één van de populairste onder de jongens. Een uitstekend thema dus voor het verjaardagsfeestje van je jarige zoontje.

Wat zeg je? Een moeilijk thema? Nee hoor. Wij laten je zien hoe je gemakkelijk en snel een onvergetelijk Spiderman kinderfeestje kunt organiseren. Wedden dat je na het lezen van onze tips helemaal enthousiast bent?


Spiderman uitnodigingen

In onze webshop kun je deze kant-en-klare Spiderman uitnodigingen bestellen. Hartstikke handig als je geen tijd hebt om zelf te knutselen.

Maar als je wél tijd hebt, is het leuk om samen met je zoon, zelf uitnodigingen te maken. Teken een spinnenweb op een kaart van stevig papier. In het midden plak je een plaatje van spiderman, waarbij je het gezicht van Spiderman vervangt door een foto van je eigen gezicht of nog leuker... het gezicht van je vriendjes. Dat zullen ze fantastisch vinden!

Spiderman versiering

Gebruik feestversiering in de Spiderman kleuren rood en blauw (eventueel met een beetje zwart of wit). Dus maak grote trossen met rode en blauwe ballonnen. En deze stoere Spiderman slingers mogen natuurlijk niet ontbreken op het feestje.

Maak van grote kartonnen dozen wolkenkrabbers in verschillende maten en kleed daarmee de kamer verder aan. Het is ook leuk om zelfgemaakte, papieren spinnenwebben (tutorial) op te hangen. Of maak een groot spinnenweb van rode en blauwe crêpe-papier-repen, die je van muur tot muur ophangt en door elkaar weeft.

Spelletjes voor een spiderman feest

Begin met een verhaal. De schurk Green Goblin heeft een meisje ontvoerd en opgesloten. De verjaardagsgasten kunnen haar redden door de code te vinden. Bij elke uitgevoerde opdracht ontvangen ze één cijfer van de code. Als de code compleet is, is de missie geslaagd en krijgen de superhelden een beloning.

De opdrachten verzin je zelf. Alles kan. Je kunt een parcours maken. Of bekende spelletjes omtoveren in een Spiderman-variant. Ezeltje prik wordt Spiderman prik door een Spiderman sticker in het midden van 't web (getekend op karton) te prikken. Vertel bij elke opdracht een spannend verhaal en je bent verzekerd van succes!

Aan de Spiderman feesttafel

Na al die spelletjes hebben de superhelden vast honger gekregen. Laat ze maar aanschuiven aan de eettafel, die je zeer toepasselijk hebt gedekt mét een Spiderman feestartikelen, zoals een Spiderman tafelkleed, bekers, bordjes en servetten.

En dan is het tijd om te smullen. Serveer de kinderen pannenkoeken in Spiderman stijl. Die maak je door op elke pannenkoek met schenkstroop een spinnenweb te tekenen. Supersimpel, maar zo'n spinnenweb maakt de pannenkoeken vast nog lekkerder.

Spiderman Traktatie

Na al die avonturen wordt het tijd om weer naar huis te gaan. Natuurlijk krijgen alle superhelden nog een beloning mee naar huis. Vul een Spiderman traktatiezakje met wat snoepgoed en deze sleutelhangers met enge spinnen.

Schrik je niet terug voor een verantwoorde traktatie? Geef er dan een Spiderman tandenborstel bij. Heel verantwoord, want met deze tandenborstel zullen de superhelden graag hun tanden poetsen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten