Pagina's

woensdag 12 maart 2014

Gezonde traktaties

http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/vlakgommen/8389_art_1mod1580_vlakgum-appeltje.html
Gezond trakteren op school

Bij een verjaardag hoort een traktatie. Op steeds meer basisscholen is echter een gezonde traktatie vereist. En dat is ook wel begrijpelijk met de vele traktatiemomenten. Gelukkig hoeft een gezonde traktatie helemaal niet moeilijk of saai te zijn.

Met wat fantasie,  knutselmateriaal en een originele verpakking maak je de leukste traktaties om uit te delen in de klas. Dus vergeet alle traktatie-frustraties! Gezond trakteren wordt nu nog gemakkelijker met deze verantwoorde traktatie-tips:


http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/snoepgoed/780_art_1mod393_rozijntjes.html
Traktatie met rozijntjes

Voor de kleine kinderen zijn er rozijntjes. Lekker zoet en toch gezond. En de rozijntjes zitten in een kartonnen doosje, waardoor je ze gemakkelijk in een zelfgemaakte traktatie kunt verwerken.

Maak er eens een hightech robot van. Omwikkel de doosjes met papier en teken er een lijf (met knoppen en metertjes) en gezichtje op. Maak van wat repen papier muizentrapjes, die je gebruikt als armen en plak die aan de zijkant van het doosje. Maak de robot af door op de bovenkant kralen of antennesprietjes te plakken.

http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/fun-en-spel/27281_art_1mod2683_handje-klapper.html
Kleine traktatiecadeautjes om uit te delen

Je kunt ook kleine traktatiecadeautjes uitdelen. Heel verantwoord en kinderen vinden zo'n speeltje vaak nog leuker dan snoep of fruit. In onze webshop vind je heel veel goedkope uitdeelcadeautjes.

Het meest populair zijn de kinder-sleutelhangers. Maar wat dacht je van een jojo of deze vrolijke handenklappers? En dan zijn er natuurlijk nog allerlei leuke boekjes (notitieboekjes, kleurboekjes en uitdeelboekjes), pennen, potloden, puntenslijpers en vlakgommen in de meest rare vormen. Ook handig voor in de klas!

http://www.kidsfeestje.nl/traktaties/traktatieverpakkingen/25242_art_1mod2512_safari-girl-uitdeelboxjes.html
Zorg voor 'n feestelijke verpakking

Het geheim van een geslaagde traktatie zit hem in de presentatie. Een ijzige schaal met zwart-witte pinguïns (omgetoverde rozijnendoosjes) met piepschuim-sneeuw, ziet er veel leuker uit dan dezelfde pinguïns in een boodschappentas.

In onze webshop vind je deze mini-uitdeelboxjes, waar je de naam van elk kind op kunt zetten. Ook de feestzakjes (van Hello Kitty, Cars, etc.) zijn absolute feestknallers. Als je ze met wat slingers aan een paraplu vastmaakt, ziet dat er superfeestelijk uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten