Pagina's

woensdag 5 maart 2014

Decopatch Kinderfeestje


http://www.kidsfeestje.nl/kids-activiteit/decopatch-pakketten/31855_art_439mod3036_decopatch--pakket-giraf.html
Knutselen met decopatch

Zoek je een leuke knutselactiviteit voor een creatief kinderfeestje? Ga gezellig 'decopatchen'. Decopatch is een découpage-techniek. Met kleurrijk decopatch papier en laklijm kunnen de kinderen allerlei figuren of dieren-vormen op een prachtige manier versieren.

Natuurlijk wordt er geknoeid en gekliederd, maar dat maakt het juist zo leuk! Als je er van te voren rekening mee houdt, valt het reuze mee. De kids hebben plezier! Zeker als ze hun zelfgemaakte creaties na afloop ook nog mee naar huis mogen nemen.

http://www.kidsfeestje.nl/kids-activiteit/ff_602_decopatch-fun_439.html?Page=1
Decopatch, hoe werkt het?

Elk kind krijgt een decopatch figuur. Deze wordt eerst geverfd met witte acrylverf, dat geeft het mooiste resultaat. Laat de kinderen kleine reepjes scheuren van decopatch papier. Deze worden op de figuren geplakt, die eerst voorzien zijn van een laagje decopatch lijm. Over elke laag papier breng je opnieuw lijm aan, zodat het papier een beschermde glanslaag krijgt. Bobbels en vouwen strijk je gemakkelijk weg, want het papier is dun, maar supersterk. Laat tenslotte een uurtje drogen. De kleurrijke dessins van het decopatch papier zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

http://www.kidsfeestje.nl/kids-activiteit/decopatch-pakketten/31871_art_439mod3043_poes-figuur-papier-mache.html
Leuke decopatch figuren

In onze webshop kun je naast lijm, acrylverf, kwastjes en decopatch papiervellen ook verschillende decopatch figuren kopen. In de vorm van dieren (zoals een dino, paard, giraf, poes, beer of olifant) of een sieradenboompje, dat natuurlijk veruit favoriet is bij de meiden. Want daar kunnen ze al hun kettinkjes en armbandjes aan hangen!

En dan hebben we ook nog speciale decopatch vormen, zoals een zomerse picknickmand? Of wat dacht je van deze handige opbergdoos met een grappige rendierkop op het deksel.

http://www.kidsfeestje.nl/kids-activiteit/decopatch-pakketten/31851_art_439mod3034_decopatch--pakket-sieradenboompje.html
Decopatch pakketten voor kinderfeestjes

Hartstikke handig zijn de kant-en-klare decopatch pakketten, speciaal bedoeld voor kinderfeestjes. Elk pakket bevat voldoende knutselmateriaal voor 6 kinderen: figuren, vellen papier, kwastjes en lijm. Alle artikelen zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop. Dus als je extra materiaal wilt bestellen, is dat geen enkel probleem.

Verder heeft zo'n decopatch middag weinig voorbereiding nodig. Je legt een feestelijk tafelkleed op tafel (dat je achteraf weg kunt gooien), legt alle spullen klaar en de kids kunnen aan de slag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten