Pagina's

dinsdag 5 december 2017

Kerstversiering maken met de kids!

Van Sint naar Kerst

Wat hebben de kinderen afgeteld naar vandaag.. eindelijk pakjesavond! Veel ouders tellen ook af. Niet omdat ze zo graag de Zoetheiligman zien komen, maar juist omdat ze daarna de kerstversiering uit de kast kunnen halen!

Sta jij ook te trappelen om jouw huis in kerstsferen te brengen? En wil je graag samen met de kinderen kerstversiering maken? Leuk! Zo maak je de kerstdecoratie extra gezellig en je kinderen zijn hartstikke trots op hun creaties. Lees snel verder voor ideeën en tips voor zelfgemaakte kerstversiering.Kerstboomhangers zelf maken

Eén van de leukste kerstversieringen om met de kinderen te maken is een kerstboomhanger. Een kerstboomhanger kun je op verschillende manieren knutselen, o.a. van hout, keramiek of schuim.

Wat heb je nodig? Een set kersthangers en decoratiemateriaal. Populair is deze set van 10 houten kersthangers, met kerstman-, rendier- en sneeuwpopfiguurtjes om zelf te decoreren. Versier met stiften, verf en glitters! Zoek je een set waar het decoratiemateriaal al bij zit? Kies dan voor deze DIY kersthangers met pailletten.

Ook leuk in de boom zijn kerstfiguurtjes gemaakt van strijkkralen.

Kerstversiering kinderen

Een knutselproject waar de kinderen wel een middagje zoet mee zijn is deze prachtige Kerstman Express. Deze knutselset bevat foam treinonderdelen, foam versieringen en plastic stokjes waarmee je eenvoudig, zonder lijm, een treintje kunt maken. Een mooie kerstdecoratie voor op de schouw of op de vensterbank! Ook leuk om cadeau te geven aan opa of oma.

Datzelfde geldt voor deze 3-D arreslee. Een knutselpakket waarmee je een houten arrenslee kunt maken. Zorg dat je voldoende verf in huis hebt om de slee een kleurtje te geven.


DIY kerstkaarten

Heb je al kerstkaarten gekocht? Zo niet, dan is kerstkaarten maken ook een leuke activiteit voor de kids. Met deze mozaïek set maak je de mooiste kerstkaarten! Je kunt de kinderen ook blij maken met deze kraskunst-kaarten. Kras je eigen design kerstkaart!

Een originele kerstkaart is deze kartonnen schudbol! Gemakkelijk in elkaar te zetten en met een persoonlijke boodschap op de achterkant is het de perfecte kerstwens. Wel even persoonlijk afgeven, want hij past niet door de brievenbus!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten