Pagina's

woensdag 19 maart 2014

Houten uitdeelcadeautjes

Houten speelgoed is hip! 

Kinderen spelen er graag mee en het natuurlijke materiaal is eerlijk en veilig. Het perfecte cadeautje dus!

Houten speelgoed hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Wij hebben speciaal voor jou een aantal kleine, goedkope houten cadeautjes uit onze webshop geselecteerd. Je kunt ze gebruiken als bedankjes of uitdeelcadeautjes. Of geef ze aan een zieke als beterschap-cadeautje of bij een goed rapport. Eigenlijk is het altijd leuk om een kind blij te maken met zo'n vrolijk gekleurd houten cadeautje!


http://www.kidsfeestje.nl/kado/hout/36122_art_4mod3232_bellenkrans-sprookjes.html

Voor de allerkleinsten

Baby's houden van alles wat geluid maakt. Er is niets leukers dan weer een nieuw geluidje te ontdekken. Dus laat hen lekker rammelen met deze vrolijk gekleurde bellenkrans. Ze zullen geen genoeg kunnen krijgen van die rinkelende belletjes.

Deze houten dierenpuzzeltjes bestaan uit 9 puzzelstukjes en zijn daarmee geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Voor de allerkleinsten zijn de houten puzzel-vlinder en puzzel-boot geschikt. Deze laatste puzzels zijn iets duurder, maar nog steeds een betaalbaar cadeautje.

http://www.kidsfeestje.nl/kado/hout/37787_art_4mod3377_kralen-coaster-mini.html

Houten behendigheid spelletjes

Met behendigheid spelletjes stimuleer je de motoriek en oog-handcoördinatie van je kind. Voor de allerkleinsten is zo'n houten kralenspiraal een heel geschikt cadeautje. Ze kunnen zich urenlang vermaken door de kralen op en neer te bewegen.

En wat dacht je van deze vrolijke, houten tolletjes met mooie afbeeldingen. Een leuk spelletje waar kinderen veel plezier aan beleven.

Een ander leuk uitdeelcadeautje is deze houten Babushka-sleutelhanger. De babushka's zijn geschilderd in mooie felle kleuren. Leuk om uit te delen op school.


Lekker creatief 

Een houten fotolijstje dat je zelf mag versieren met verf, glitters, stiften of foamklei is een leuk cadeautje. Ze zijn er in alle soorten en maten: met allerlei leuke dieren, voor jongens en meisjes.

Leuk voor buiten zijn deze ballonbootjes. Eerst moeten de ballonnen opgeblazen worden. De ballon zorgt er voor dat de bootjes blijven drijven.  Kinderen vinden dit fantastisch!

Wat vind je van onze tips? Zit er een cadeautje voor je bij? Eén ding is zeker: van deze goedkope, houten cadeautjes kun je nooit genoeg op voorraad hebben!Geen opmerkingen:

Een reactie posten