Pagina's

woensdag 23 april 2014

Voetbal Kinderfeestje


http://www.kidsfeestje.nl/voetbal/voetbal/1118_art_56mod564_voetbal-ballonnen.html

Voetbal als thema voor een verjaardagsfeestje 

Met het WK Voetbal in aantocht zullen veel jonge voetbalfans 'voetbal' als thema voor hun kinderfeestje willen. Natuurlijk vinden de kids het geweldig als je een voetbal-clinic voor hen organiseert. Of een stadiontour bij de favoriete voetbalclub van de jarige.

Maar wij willen je laten zien dat je (ook met een klein budget) zelf een betaalbaar en superleuk voetbalfeestje bij je thuis kunt organiseren. Voor sportieve jongens én meisjes, die gek zijn van voetbal! Laat je inspireren door onze handige tips:

Voetbalfeestje Uitnodiging

Een mooie uitnodiging in voetbalsfeer heb je zo gemaakt. Maak een bal of beker van stevig papier en schrijf je tekst op de achterkant. Voeg voor het 3D-effect én de voorpret een voetbal-lolly of een voetbal-sleutelhanger toe. Zo'n bobbel in de envelop maakt de gasten extra nieuwsgierig.

Geen tijd of zin om zelf te knutselen. Natuurlijk kun je in onze webshop ook een kant-en-klare uitnodigingskaart in de vorm van een voetbal kopen.  Erg handig en net zo leuk!

http://www.kidsfeestje.nl/feestartikelen/voetbal/1116_art_40mod563_voetbal-vlaggenlijn.html
Voetbal feest versiering

In onze webshop vind je de meest uiteenlopende voetbal feestartikelen. Van voetbal ballonnen tot voetbalslingers. Deze voetbal vlaggenlijn is onze favoriet. Staat hartstikke leuk in je woonkamer, maar ook langs het voetbalveld in je tuin.

En voor de aankleding van de feesttafel zijn er bordjes, bekertjes , servetten en een tafelkleed. Zo'n mooi versierde feesttafel in voetbalthema geeft een geweldig effect.

http://www.kidsfeestje.nl/allerlei/allerlei/29703_art_271mod2838_voetbal-fluitjes.html
Leuke voetbalspelletjes voor kids

Dribbelspel
Maak een parcours van pionnen en verdeel de kids in 2 teams. Bij het fluitsignaal dribbelen de eersten van elk team met de bal aan de voet al slalommend tussen de pionnen door en komen met de bal nog steeds aan de voet in een rechte lijn terug. Daarna vertrekt de volgende. Het team waarvan alle kindjes het eerste klaar zijn, wint.

Voetballen met je verkeerde voet
Houd er bij het kiezen van de spelletjes rekening mee dat niet elk kind goed zal kunnen voetballen! Dit is een balspelletje dat elk kind leuk vindt. Observeer elk kind tijdens het dribbelspel zodat je weet wat de verkeerde voet van elk is. Laat de kinderen daarna op doel (zelfgemaakt van pionnen of iets anders) schieten met hun verkeerde voet en proberen zoveel mogelijk goals te maken. Dat is nog niet zo gemakkelijk met een verkeerde voet en zorgt vast voor hilariteit bij de toeschouwers!

Observeer elk kind eerst even zodat je weet wat de verkeerde voet van elk is.
Spelletjes voor binnen
Mocht het slecht weer zijn, dan kun je ook binnen een heleboel leuke voetbalspelletjes doen. Maak een voetbalquiz met vragen over voetbal (spelregels, namen van clubs, kleuren van shirts, etc.). Of laat ze een spelletje blaasvoetbal spelen, waarbij 2 kinderen op tafel een pingpongballetje of een watje met een rietje in de goal (plastic bewaardoos) van de tegenstander proberen te blazen.

Het wordt vast lachen geblazen met 'ezeltje' prik, waarbij de kinderen geblinddoekt een voetbal in een goal proberen te prikken. Of laat ze zo'n mooi voetbalshirt inkleuren met textielstiften.
http://www.kidsfeestje.nl/snoep-uitdeeltaarten/snoep-traktatietaarten/4789_art_239mod1269_traktatietaart-voetbal-rood-wit--30-perspunt.html

Bij een verjaardag horen traktaties

Zo'n voetbal-snoeptaart (rood-wit of groen-wit) met snoep voor 30 personen is ideaal om te trakteren op school of voor je voetbalteam.

Natuurlijk wil je ook alle bezoekers van het kinderfeestje bedanken voor hun komst. Je kunt de kids een voetbal-traktatiedoosje geven, gevuld met snoep en hebbedingetjes in voetbalthema.

In onze webshop vind je bijvoorbeeld deze coole voetbalpennen,  voetbalpotloden, diverse voetbal sleutelhangers, polsbandjes met voetbal, een handige voetbal schrijfset, voetbalfluitjes of een lekkere voetbal-lolly.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten