Pagina's

dinsdag 15 maart 2016

Cadeautip: Speelgoed van Fischer Price

Dé Fischer Price kassa

Speelgoed van Fischer Price is al generaties lang razend populair. En niet voor niks, het is mooi en degelijk speelgoed, dat gericht is op de ontwikkeling van je baby; stapelen en sorteren. Voor peuters speelt het speelgoed van Fischer Price in op het rollenspel.

Een echte klassieker uit de Fischer Price collectie is de Fisher Price kassa. Ouders hebben er vroeger zelf mee gespeeld en vaak staat de kassa nog in goede conditie op zolder. De speelgoedkassa is leuk voor jongens en meisjes. De kleintjes spelen met de vormen, kleuren en het gerinkel van de kassa; als de kids ouder worden, komt de kassa in hun eigen speelwinkeltje.Fantasie- en rollenspel

Fisher Price speelt in op de ontwikkeling van het fantasie- en rollenspel van je kind. Een jong kind zit al snel in de imitatiefase; het nadoen van handelingen die hij of zij ziet bij zijn ouders en anderen om zich heen. Daarna volgt het fantasiespel, waarbij je kind enkele handelingen uit het 'echte' leven verricht, zoals een pop de fles geven. Vanaf het derde jaar wordt dit spel steeds meer uitgebreid, richting een rollenspel. 

Niets leukers om je kind vol fantasie een echte piraat te zien spelen! En piraatje spelen, dat kan volop met het piratenschip van Fisher Price. Inclusief loopplank, papegaai, kanon en kraaiennest. Dokter spelen is ook een favoriet rollenspel. Met dit dokterskoffertje kunnen kinderen elke zieke weer helemaal opknappen.Little People voor peuters

Met het speelgoed van Little People stapt je kleintje in een wereld waar geen einde komt aan speelplezier en leerpret. Little People is speciaal gericht op de fantasiewereld en ontwikkelingen van peuters. Met een speelset van Little People maak je elke peuter razend blij!

De vuilniswagen van Little People is geweldig voor kleine mannen. Gooi de afvalbak in de achterklep van de vuilniswagen, draai aan de slinger om de klep te sluiten en kijk hoe de bak aan de zijkant tevoorschijn komt. Net als een echte vuilnisman! De vuilniswagen is bovendien een leuke combinatie met de kiepautoBekijk alle Little People en Fisher Price speelsets.


Kerststal Little People

Erg populair bij jonge gezinnen is de mooie kerststal van Little People. Het stalletje is gemaakt om mee te spelen, dus je hoeft niet bang te zijn dat beeldjes kapot vallen. Bovendien is het erg leerzaam en blijft het nog jaren leuk. Hoe ouder de kids worden, hoe beter ze het kerstverhaal begrijpen.

Deze luxe uitgevoerde kerststal bevat 11 figuurtjes zoals Jozef en Maria en de drie koningen. Ook is er hooi voor de dieren en vier hek- delen die aan de stal kunnen worden bevestigd. Het duurt nog eventjes tot de kerstboom weer gezet mag worden, maar deze kerststal kan alvast op je wensenlijstje!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten