Pagina's

woensdag 27 augustus 2014

Uitdeelcadeautjes voor peuters

Kleine uitdeelcadeautjes voor een jarige peuter

Hiep hiep hoera! Je kindje is jarig en mag trakteren. En nu ben je op zoek naar een originele traktatie voor de peuterspeelzaal of het peuterpartijtje bij je thuis. Voor veel ouders brengt zo'n uitdeelcadeautje meer stress met zich mee dan het partijtje zelf. Het hele succes van het kinderfeestje lijkt vaak af te hangen van het uitdeelcadeautje. En dat is helemaal niet nodig.

Daarom geven wij je vandaag een aantal praktische, maar ook verrassende, ideeën voor kleine cadeautjes die je peuter kan uitdelen.


Snoep-uitdeeltaarten

De snoeptaarten zijn het meest populair. En we begrijpen wel waarom. Snoep doet het altijd goed bij peuters. En voor de ouders is zo'n kant-en-klare snoeptaart hartstikke gemakkelijk. Zo'n traktatietaart ziet er superfeestelijk uit en je kunt de afzonderlijke snoeptraktaties uitdelen aan 16, 20, 25, 30 of 35 kinderen.

De traktatietaarten zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende thema's. Peuters zijn bijvoorbeeld dol op snoeptaarten met konijntjes, bloemen, vlinders, aapjes of ijsjes. Kies een thema waar jouw jarige peuter blij van wordt!

Feestelijke ballonnen

Houd de cadeautjes voor de allerkleinsten (van 0 tot 2 jaar) heel eenvoudig. Een felgekleurde, opgeblazen ballon met daarop een bekend figuurtje is al voldoende voor een peuter. Denk aan figuurtjes als Bumba, vlinders, smurfen, Piet Piraat, Woezel en Pip of K3.

Maak het extra feestelijk door een vrolijk lintje om de ballon binden, waaraan de peuter de ballon kan vasthouden. Aan het lintje kun je nog een lolly of wat ander snoepgoed vastknopen als je dat leuk vindt. Stel je die blije gezichtjes eens voor als je met zo'n grote tros ballonnen de peuterspeelzaal binnenkomt.

Originele peutertraktatie

Voor de ouders die op zoek zijn naar een originele traktatie voor peuters zijn deze verdwijnpoppen een aanrader. Succes verzekerd, want peuters zijn gek op verstoppertje spelen. Dus zo'n pop die zich verstopt en daarna ook weer tevoorschijn komt... dat is het helemaal.

Of laat de kinderen lekker klepperen met onze vrolijk gekleurde handenklappers. Een beetje lawaai maken hoort immers bij een verjaardagsfeestje! Ook een heel erg leuke verrassing voor peuters, maar wel wat duurder, zijn de houten kralenspiraaltjes (€ 2,75 per stuk).

Uitdeelboekjes Tim en Tessa

En dan zijn er nog de uitdeelboekjes van Tim & Tessa. Tim en Tessa beleven de leukste avonturen. Ze gaan op vakantie, naar het pretpark, naar het strand, naar de dierentuin, etc. Kortom: de hard-kartonnen boekjes bevatten verhaaltjes die aansluiten bij de belevingswereld van peuters.

In onze webshop vind je ook uitdeelboekjes van Barbapappa, Dikkie Dik en Gonnie en haar vriendjes. Nog meer leuks en lekkers? Kijk dan zelf eens rond in onze webshop. Zeker weten dat je een leuke traktatie vindt voor jouw jarige peuter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten