Pagina's

woensdag 1 oktober 2014

Super Sand van Goliath

Met zand spelen kan vanaf nu ook binnen

Ken je het magische Super Sand van Goliath al? Super Sand is een combinatie tussen zand en klei. Kinderen kunnen er binnenshuis mee spelen, want het geeft geen rommel. Super Sand is genomineerd als speelgoed van het jaar 2014. Het stimuleert de creativiteit, prikkelt de zintuigen en kinderen kunnen er waanzinnige bouwwerken van maken.

We hebben het zelf getest en het is nog leuker dan we van te voren dachten. Het werkt écht verslavend. Je wilt steeds nieuwe zandconstructies bouwen. In onze webshop kun je maar liefst vijf verschillende Super Sand sets kopen:

Super Sand Starter Set


De Starter Set bestaat uit 450 gram zand. Het knutselzand voelt lekker zacht aan, droogt niet uit en laat zich gemakkelijk kneden en vormen. Ook niet onbelangrijk: het speelzand is antibacterieel en gemaakt van natuurlijke materialen. Dus schoon en veilig voor kinderen!

Door de structuur van het zand is het in een wip opgeruimd. Dus je hoeft niet bang te zijn voor een knoeiboel in je kamer. Het zand plakt niet en geeft geen vlekken.

Super Sand Classic Set

Deze Super Sand Classic set bevat naast 450 gram zand ook nog vier verschillende zandvormpjes en een grote zandbak waarin je het zand kunt bewaren en vervoeren. Het zand droogt niet uit, dus je kunt het steeds opnieuw gebruiken.

Kinderen hoeven de zandbak niet langer te missen als het slecht weer is. Met het Super Sand speelzand kunnen je kinderen gewoon binnen op tafel zandtaartjes maken. Dat zullen de kids vast grappig én verrassend vinden!

Super Sand Animals

Met deze Super Sand Dieren Set kunnen kinderen 3D dieren van zand maken. De set bevat maar liefst 675 gram zand, een werkbak met opstaande randen, drie dierenvormpjes (olifant, leeuw en aap), één gladde roller en één roller waarmee ze pootafdrukken in het speelzand kunnen maken.

De dierenvormpjes hebben een voor- en een achterkant. Als je beide vormpjes goed vult, tegen elkaar aan drukt en vervolgens voorzichtig loshaalt, krijg je de mooiste 3D dieren van zand.

Super Sand Castle

De Super Sand Castle Set bevat naast 900 gram speelzand ook 8 verschillende vormpjes en gereedschappen om een heel zandkasteel mee te bouwen. Zo is er bijvoorbeeld een roller met een 'kinderkopjes' structuur, waarmee kinderen complete straten van zand kunnen maken. Ook bevat de set een plaat waarmee je een ouderwetse stenen-structuur in de wanden van het kasteel kunt drukken.

Kinderen zijn dolenthousiast over Super Sand. Want zandkastelen bouwen met vriendjes en vriendinnetjes is nóg leuker met deze Super Sand Kasteel Set.

Super Sand Giant

Deze Super Sand Giant Set bevat 1350 gram speelzand, vier grote kasteelvormen, één swirl vorm (waarmee je bijvoorbeeld softijsjes kunt maken), zes geometrische zandvormpjes, een bakstenen en een straat roller, een spatel en een opbergbox.

De Super Sand Sets zijn niet goedkoop. Maar… het is het geld wel waard als je die blije kindergezichtjes ziet als ze binnen met zand mogen spelen. Bovendien kunnen kinderen er zo vaak mee spelen als ze willen, want het speelzand kun je steeds opnieuw blijven gebruiken.

2 opmerkingen:

  1. Super sand vlekt wel degelijk op laminaat de vlekken zitten er na 4 keer dwijlen nog op het lijkt wel vetkrijt die troep adviseer iedereen om het in een plastic bak te doen waar het kind er mee kan spelen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie. We hebben nog niet eerder gehoord dat het vlekken geeft. Dus dit is goed om te weten. En een plastic bak raden wij ook altijd aan, daar kun je het zand ook goed in bewaren.

      Verwijderen