Pagina's

woensdag 17 september 2014

Roze verjaardagsfeestje

Party in Pink

Waarom een thema voor je verjaardagsfeestje kiezen als je ook een kleur kunt kiezen? Je lievelingskleur wordt dan het thema voor je feestje. Bij kinderen (en dan vooral bij meisjes) is roze veruit de meest favoriete kleur, dus vandaar onze keuze voor een roze feestje.

Met onze roze feestartikelen hopen we je op leuke ideeën te brengen voor een roze feest. Of dat nu is voor een roze kinderfeestje, een meidenfeestje, je eigen verjaardagsfeest, een prinsessenfeestje of een babyshower. Alles mag en kan in het roze, wat ons betreft. Laat je inspireren!

Roze feestversiering

Roze is de kleur die in onze webshop terugkomt in de glamour girls feestartikelen, de prinsessen-feestlijn en de Jill-crea-partylijn. Je vindt er bijvoorbeeld roze ballonnen (effen baby-roze ballonnen of felroze ballonnen met vlinders), slingers, een schattige vlaggenlijn van baby-roze vlaggetjes met witte stippen, bordjes en tafellakens.

Oh ja, roze vind je ook terug in onze nieuwe Uiltjes feestartikelen. Met een paar groene en blauwe details wordt het feestje dan ook wat geschikter voor de jongens.

Roze traktaties

Deze roze snoeptaart met allerlei lekker roze spekjes en snoepjes is de ideale traktatietaart voor een roze feestje. Maar als wij een traktatie mogen kiezen, dan gaan we voor de ouderwetse zuurstokken. Die zijn uiteraard zuurstokroze, hoe kan het ook anders.

Mag je kind niet op snoep trakteren op school? Treur niet, je kunt ook kleine, roze cadeautjes uitdelen. Zoals deze kikkerklappers (roze en paars voor de meisjes, blauw en groen voor de jongens), roze notitieboekjes met glitters of deze fantastische halskettinkjes met roze dolfijntjes eraan. Misschien is dit teveel roze voor de jongens. Je kunt voor hen altijd nog een andere traktatie kiezen…


Verkleden met roze accessoires

Bij roze en verkleden denken we meestal aan prinsessen en feeën. De roze feeën vleugels zijn niet voor niets grote favorieten in onze webshop. Maar je kunt ook kiezen voor zo'n stoer, roze Pink Pirate masker. Bij de piratenoutfit mogen deze Pink Pirate plaktattoos niet ontbreken!

Je outfit voor het roze verkleedfeest is pas helemaal compleet met roze schmink van Snazaroo en roze glittertattoos. Een angstaanjagende doodshoofd-tattoo in roze verwacht natuurlijk niemand, maar is wél leuk!

Activiteiten voor een roze kinderfeestje

Tja, wat ga je met de kinderen doen tijdens een roze kinderfeestje? Ballonspelletjes met roze ballonnen. Balspelletjes met alleen maar roze ballen. Varkentje prik, alleen prik je nu het krulstaartje op een varken in plaats van een staart op een ezel.

En je kunt natuurlijk knutselen met alleen maar roze spullen. Je kunt ze hun eigen spaarpot-schaap laten versieren. Of laat de meiden een houten fotolijstje versieren met roze verf, roze stiften, roze foam clay of roze plakfiguurtjes. En dan zijn er nog de decopatch-knutselpakketten, waarbij de meiden zelf hun decopatch-figuur (paard, giraf, poes of sieradenboompje) kunnen decoreren met papier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten