Pagina's

woensdag 10 september 2014

V-tech Speelgoed

Educatief kinder speelgoed

Kinderspeelgoed moet vooral veilig en leuk zijn. Maar veilig, leuk én leerzaam is natuurlijk nóg beter. Wat ons betreft heeft het speelgoed van Vtech dat. Kinderen beleven er een heleboel plezier aan, en leren er ook nog wat van.

In onze webshop vind je dan ook een veelzijdige collectie Vtech speelgoed voor baby's, peuters en kleuters (voor kinderen van 1 tot 11 jaar). Van Vtech telefoontjes, tablets tot laptops en spelcomputers. We nemen je vandaag mee langs onze Vtech favorieten!

Vtech Baby Smartphone

Kinderen zien ons volwassenen steeds bellen en vinden het dan ook geweldig om hun eigen telefoon te hebben. Deze kindertelefoon met z'n grote toetsen en touchscreen is het perfecte cadeautje voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

De telefoon bevat maar liefst 10 verschillende melodietjes en 6 gezongen liedjes. En het gsm-nummer van papa of mama kan er ook in gezet worden. De kinderen leren cijfers, liedjes en geluiden herkennen. En bellen natuurlijk. Hallo, met wie spreek ik?

Vtech Kiekeboe Camera

Superleuk voor de kleintjes (voor baby's vanaf 6 maanden) is deze Kiekeboe camera, speciaal gemaakt voor kleine kinderhandjes. En goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek.

Het cameraatje is perfect speelgoed voor een baby. Want baby's doen niets liever dan op allerlei knopjes drukken of aan dingen draaien. En die acties worden nu beloond met grappige geluiden, vrolijke zinnetjes en melodietjes. Of knipperende lichtjes. En de pret is al helemaal niet meer te drukken als, na een druk op de ontspanner, het hondje omhoog springt. Kiekeboe!

Vtech Kidipet Friends

Voor de wat oudere kinderen (van 5 tot 11 jaar) is er de Kidipet. Een interactief huisdier waarmee ze moeten wandelen, dat ze op tijd eten of een bad moeten geven, moeten aaien en verschillende trucjes kunnen leren. Wanneer je in de microfoon praat, zal je huisdier herhalen wat je zegt. De Kidipet is ook te gebruiken als wekker.

De Vtech Kidipet Friends zijn er in 3 uitvoeringen: als hond, kat of paard. De huisdieren kunnen verbinding maken met andere vriendjes, samen spelen en elkaar verrassingen sturen. Dus verzamel ze allemaal voor nóg meer speelplezier.

Vtech Karaoke Vriendje

Hier krijgen kinderen (van 3 tot 12 jaar) geen genoeg van. Met het karaoke vriendje leren ze spelenderwijs cijfers en letters. En voor je het weet zingen ze alle liedjes (20 in totaal) mee. Hartstikke goed voor hun taalontwikkeling.

De stemvervormer, maar ook de leuke lichtshow, zorgen voor urenlang speelplezier. Als je zoekt naar speelgoed waarbij je echt waar voor je geld krijgt, dan is dit karaoke vriendje precies wat je zoekt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten