Pagina's

woensdag 15 oktober 2014

Creatief met Scratch Art

Je eigen kunstwerk krassen

Zoek je nog een leuke knutselactiviteit voor kinderen? Sinds kort kun je in onze webwinkel deze leuke Scratch Art artikelen kopen. Door met het bijgesloten plastic kraspennetje op de zwarte folie te krassen, kan elk kind gemakkelijk zijn of haar eigen kunstwerk krassen. Op magische wijze komen de meest prachtige kleuren tevoorschijn.

Scratch Art is een zeer geschikte knutselactiviteit voor actieve kinderen die zich niet zo lang kunnen concentreren. Het is zo klaar! Dus ook een fijne activiteit om achter de hand te hebben als de verveling toeslaat tijdens een kinderfeestje.

Scratch Art Brillen

Hoe cool zijn deze Scratch Art brillen? Door te krassen kunnen de kids hun eigen, unieke zonnebril ontwerpen. En de grote brillen zijn natuurlijk ook direct een leuke accessoire voor een verkleedfeestje of een glamourfeestje.

Als alle kinderen klaar zijn met krassen volgt natuurlijk een echte fotoshoot! Dat wordt een superleuke groepsfoto van alle verjaardagsgasten met hun gekke, kleurrijke brillen. En het is voor alle gasten een blijvende herinnering aan een geweldig verjaardagsfeestje!

Scratch Art Voetbalschoenen

Ga je een voetbalfeestje organiseren voor jouw jarige job? Dan passen deze Scratch Art magneetjes in de vorm van een voetbalschoen daar perfect bij! Als de kinderen klaar zijn met het design van hun voetbalschoen, plakken ze een magneetstripje op de achterkant van de voetbalschoen en klaar is kees!

Natuurlijk mogen de kleine voetbalfans hun zelfgemaakte voetbalschoen na afloop van het kinderfeestje mee naar huis nemen. Wat zullen ze trots zijn als ze thuis hun eigen voetbalschoen op de koelkast kunnen plaatsen!

Scratch Art Piraten

Deze Scratch Art magneetjes in de vorm van een piraat, papegaai, doodshoofd, schatkist of piratenschip mogen niet ontbreken op een piratenfeestje.

Om ruzie over het figuurtje te voorkomen neem je zoveel velletjes papier als er kinderen zijn. Wikkel alle figuurtjes in een vel papier om elkaar heen tot een pakje. De kinderen geven het pakketje door tot de muziek stopt. Degenen die dan het pakje vasthoudt, wikkelt een vel papier af en mag het piratenfiguurtje dat erin zit houden.scrat

Scratch Art Fotolijstjes

Voorlopig geen verjaardagsfeestje op het programma, maar je wilt je kinderen toch alvast laten knutselen met Scratch Art? Bestel dan deze Scratch Art fotolijstjes. Dat wordt lekker met z'n allen krassen op een regenachtige woensdagmiddag.

Met een grappige foto van je kind (of kinderen) erin wordt zo'n zelfgekrast fotolijstje een geweldig cadeau voor moederdag of als bedankje voor een gezellig weekendje bij opa en oma. Wij wensen je alvast veel krasplezier!


2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk! Wij hebben ze besteld voor Menno zijn laatste kinderfeestje. Was een groot succes! Nadat de brillen klaar waren hebben ze met verkleedkleren uit de grote kist leuke toneelstukjes opgevoerd. En leuk dat ze het vonden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om te horen dat de kinderen het leuk vonden. De brillen zijn inderdaad superleuk om te gebruiken bij een verkleedpartijtje!

      Verwijderen