Pagina's

woensdag 22 oktober 2014

Hier is dat K3 feestje

Een swingend K3 feestje bij je thuis

Is je kleine meid helemaal weg van de meiden en de muziek van K3? Organiseer dan eens zelf een K3 kinderfeestje bij je thuis. K3 is een verjaardagsthema waar je beslist de blits mee maakt bij de jarige en haar vriendinnetjes.

Veel heb je niet nodig voor zo'n K3 feestje. K3 uitnodigingskaarten, muziek van K3, speelgoed muziekinstrumenten, heel veel glitters en een dansvloer waar de meiden kunnen swingen. Heb je nog meer inspiratie nodig? Wij helpen je vast op weg met deze K3 Party-tips!


K3 Feestversiering

In onze webshop vind je kant-en-klare K3 feestversiering in de vrolijke regenboog-kleuren, waarmee je je woonkamer kunt versieren. Je vindt er K3 ballonnen en slingers. Maar ook alles wat je nodig hebt voor een vrolijke feesttafel, zoals wegwerp bekertjes en bordjes, papieren servetten, neon rietjes en zelfs een K3 tafelkleed.

Je kunt de feestruimte verder feestelijk aankleden met discoballen, serpentines, K3 posters en andere K3 spullen. En een grote voorraad cd's van K3 mag natuurlijk niet ontbreken op een K3 kinderfeestje!!

Zo komt iedereen in de K3 stemming

Bij binnenkomst krijgen de gasten een stempel op de hand, net zoals in een echte discotheek. De jarige zal zich de hele dag het stralende middelpunt voelen in zo'n schattig K3 jurkje. En voor de jonge gasten heb je glitter tattoos. Hoe je die glitter tattoos moet plaatsen, kun je lezen in dit blogartikel.

Het is ook leuk om de meiden alvast een goodie bag te geven met de nodige bling bling. Kettinkjes, armbandjes en ringen maken immers elke dans- en disco outfit compleet. Natuurlijk mogen ze de sieraden na afloop mee naar huis nemen!

K3 kinderfeest spelletjes

Bij een muziekfeestje hoort een stoelendans. Zet voor elk kind min één een stoel neer, met de ruggen tegen elkaar. Zodra de K3-muziek luid klinkt, dansen de kinderen rondom de stoelen. Als de muziek stopt, moeten ze zo snel mogelijk op een stoel gaan zitten. Degene die overblijft is af. Haal een stoel weg en herhaal totdat er een winnaar is.

Als je ook nog wilt knutselen, is deze knutselset met ringen en armbanden een aanrader. Hiermee kunnen de kids zelf ringen en armbandjes maken. Bestel meerdere sets om ruzie te voorkomen ;-)

Originele afscheidskadootjes voor een K3 feestje

Echte K3 artikelen zijn misschien wat prijzig om weg te geven. Maar… een K3 bellenblaas is dat niet en bellenblazen vindt iedereen leuk. Ook deze mega traploper in regenboog kleuren past perfect bij een K3 regenboog feestje. Het is zo grappig als je deze traploper vanzelf de trap af ziet lopen.

Wil je het liefst een muziekinstrumentje mee naar huis geven? Kijk dan eens naar deze bellenkrans. Wij zijn helemaal weg van de vrolijke kleurtjes! En wat zeg je van zo'n funky disco-sleutelhanger?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten