Pagina's

woensdag 19 november 2014

Bordspellen voor Kinderen

Spelletjesavond bij je thuis

Wij horen vaak dat kinderen niet achter de computer, tv of Nintendo uit te krijgen zijn. Maar is dat echt waar? Heb je al eens geprobeerd om een leuk bordspelletje met je kind te spelen? Wij hebben nog geen kind gezien dat dat niet leuk vindt. Maak het binnen gezellig met kaarsjes, warme chocomel en iedereen doet mee!

Weet je niet welke bordspellen je moet kopen? Wij hebben een aantal bordspellen op een rijtje gezet die erg leuk zijn om te spelen voor kinderen. En volwassenen doen gewoon mee, omdat het zo leuk is om die blije kindergezichtjes te zien.

Dokter Bibber

Dit knotsgekke spel ken je vast nog van vroeger, want Dokter Bibber is een echte klassieker onder de gezelschapsspellen. Maar... het spel is vernieuwd, zo zijn er nú allerlei grappige geluidseffecten, zoals niezen, kwaken en blaffen!

Jij speelt de dokter die de patiënt van zijn pijn gaat verlossen door met een pincet zijn hart, darm, maag of bot eruit te halen. Maar pas op, want de patiënt is erg gevoelig. Als je de patiënt verkeerd raakt, 'schreeuwt' hij het uit van de pijn en ben je af. Het spel is voor kinderen vanaf 6 jaar en je kunt het ook alleen spelen.

Skip-Bo Junior

Een eenvoudig, vlot kaartspel dat geschikt is voor 2 tot 4 spelers vanaf 4 jaar. De grappige plaatjes van dieren op de speelkaarten, maken het spel erg leuk voor kinderen.

Skip-Bo Junior is gemakkelijk en snel te leren. De speelkaarten moeten in de juiste volgorde (met opeenvolgende nummers) worden weggelegd. Degene die als eerste al zijn kaarten heeft weggespeeld, heeft het spel gewonnen. Leerzaam is het ook, want kinderen leren op deze manier de getallen goed kennen!

Wie is het - Extra Elektronisch

Nog zo'n populaire, oude bekende: het bordspel "Wie is het", maar dan in een nieuw jasje. Met nóg leukere plaatjes. En dit keer niet alleen van mensen, maar ook van kinderen, dieren, monsters en apparaten. Het doel van het spel is nog steeds hetzelfde: zo snel mogelijk raden welk gezicht je medespeler uitgekozen heeft. Dit doe je door vragen te stellen, die alleen met 'ja' of 'nee' beantwoord mogen worden.

Bij de 'extra elektro' versie druk je de groene 'ja'- of de rode 'nee'-knop in om een vraag te beantwoorden. Daarbij hoor je steeds een gek geluid. Ook is er een elektronische tijdklok en 3 extra spelmodes!

Jakkiebak Kippenkak

Verplaats je kip door het juiste plaatje om te draaien (een leuke variatie op het bekende memory geheugenspelletje) en roof de staartveren van je medespelers. Heb je alle staartveren veroverd? Dan ben jij de winnaar van het spel.

Een mooi afgewerkt en gezellig spel om samen met je kinderen (vanaf 4 jaar) te spelen. Uren speelplezier zijn wat ons betreft gegarandeerd!

Neem een kijkje in onze webshop voor nog meer ouderwets gezellige bord- en gezelschapsspellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten