Pagina's

woensdag 26 november 2014

Leuke cadeautjes voor meisjes

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een meisje?

Voor een verjaardag? Of misschien voor Sinterklaas? Laat je inspireren door onze favoriete top-5 cadeautjes voor meiden. Het zijn stuk voor stuk betaalbare cadeautjes (onder de 10 euro). We hebben geprobeerd om cadeautjes voor meisjes van allerlei verschillende leeftijden uit te kiezen: van 0 tot 12 jaar.

Laat je inspireren door onze top 5. Maar neem ook vooral een kijkje in onze webshop want daar vind je nog veel meer goedkope, waanzinnig leuke, feestelijke en grappige cadeautjes. Als je daar geen geschikt cadeautje kunt vinden, dan weten we het ook niet meer….

1. Voor het allerliefste baby meisje

Deze klassieker blijft leuk: een roze kindertelefoon van Fisher Price met een vriendelijk gezichtje. Als je de telefoon vooruit trekt aan het koordje, bewegen de oogjes op en neer. En dat is wat kinderen zo leuk vinden aan deze speelgoed-telefoon: die bewegende oogjes!

Deze trektelefoon is geschikt voor meisjes vanaf 1 jaar. Reken er maar op dat de kleine meid deze telefoon overal mee naar toe sleept, zodra ze kan lopen. En we zouden het bijna vergeten: ook het 'telefoneren' vinden peuters prachtig om te doen! Nadoen wat je papa en mama steeds ziet doen, is immers het allerleukste.

2. Roze pennenbakjes

We beloven het: we zullen niet alleen maar roze cadeautjes selecteren. Maar meisjes houden nu eenmaal vaak van roze, hartjes en prinsessen-spullen. Dus deze roze pennenbakjes mogen niet in onze top-5 ontbreken. Het zijn populaire cadeautjes om aan een vriendinnetje te geven voor een verjaardag!

De pennenbakjes zijn gemaakt van hout. Je kunt er pennen en potloden in zetten, maar ook memo's aan vastklemmen met de knijper in de vorm van een hartje. En je kunt er een fotootje in stoppen. Een reuzeleuk cadeautje voor meiden vanaf 6 jaar!

3. Vrolijke houten bellenkrans 

Zo'n kleurrijke, houten bellenkrans ziet er niet alleen hartstikke mooi uit, maar kleine meiden spelen er ook graag mee. De vrolijke sprookjesfiguurtjes spreken tot de verbeelding. En ze vinden het heerlijk om er lekker mee te rammelen en al die belletjes te laten rinkelen.

De bellenkrans is een leuk cadeautje voor meisjes (vanaf 3 jaar) die houden van muziek, leuke geluidjes en vooral zelf geluiden maken. Een cadeautje dat de zintuigen prikkelt.

4. Fashion ontwerp boekjes

Girls will be girls. Meisjes houden van mode, kleren en mooie outfits. Met deze grappige ontwerp boekjes kunnen ze zelf kleding ontwerpen: bruidskleding, fashion modekleding, ballet kleding of fantasy prinsessenkleding. De boekjes bevatten sjablonen en hippe stickers waarmee de fashionista's in spé helemaal los kunnen gaan.

Dit is een stijlvol verjaardagscadeautje voor meiden (vanaf 6 jaar) die dromen van een succesvolle carrière als modeontwerpster of niets liever doen dan zelf kleding ontwerpen en mode tekenen.

5. Zelf ringen en armbanden maken

De ringen en armbanden-set van SES creatief is een superleuk cadeau voor meisjes (van 6 tot 12 jaar) die graag zelf sieraden maken. Met deze set kunnen ze trendy ringen en armbanden beschilderen. Verf en penseel zitten ook in het pakket!

Ik vrees dat we toch een beetje zijn blijven hangen in de stereotypes, maar voor een keertje moet dat kunnen, toch? Voor cadeautjes voor stoere meiden, die houden van 'jongensdingen' moet je maar in onze webshop kijken. Of lees het artikel over cadeautjes voor jongens, dat we volgende week publiceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten