Pagina's

woensdag 12 november 2014

Dikkie Dik Boeken

Dikkie Dik houdt ook van een feestje

Wie is er niet mee opgegroeid? Met de verhaaltjes van Dikkie Dik. Die bekende oranje kater, die allerlei avonturen beleeft. Dikkie Dik is voor ons pure nostalgie. Maar eigenlijk is deze oranje kater van alle tijden, want de boeken zijn nog steeds heel erg populair bij kinderen.

In onze webshop vind je een selectie van de leukste Dikkie Dik-boeken, die passen bij een kinderfeestje. Of het nu om een sinterklaasfeest, kerstfeest of een verjaardagsfeestje gaat. Oh ja, we zouden het bijna vergeten. Er is ook nog een Dikkie Dik feestpakket om je eigen Dikkie Dik feestje te vieren. Kijk zelf maar!


Dikkie Dik viert Sinterklaas

In dit vierkante prentenboek vind je prachtige tekeningen én 4 verhaaltjes over Dikkie Dik, die samen met z'n vriendjes Poes, Muis en Beer kennismaakt met Sinterklaas.  Ze vinden een wortel in een schoen, verkleden zich als Sinterklaas en Piet, snoepen van een chocoladeletter. En van wie komt toch dat kadootje op het dak?

Een superleuk voorleesboek tijdens de sinterklaasperiode, zodat je kindje(s) de rituelen en gebruiken rondom het Sinterklaasfeest leren kennen. Peuters kunnen hier geen genoeg van krijgen. Dus met één keer voorlezen kom je beslist niet weg!

Dikkie Dik viert Kerstmis

Tja, na Sinterklaas komt het kerstfeest er al weer aan. Dus verras je kind met nieuwe verhaaltjes van Dikkie Dik. Samen met zijn vriendjes Poes, Muis en Beer snoepen ze dit keer van kerstkransjes in de kerstboom, pakken ze alle pakjes uit, gaan ze op zoek naar een kerstster en zingen ze poezen-kerstliedjes.

De korte, humoristische verhaaltjes worden in de kleurrijke tekeningen op een vrolijke manier uitgebeeld. Het is écht een plezier om je kindje(s) hieruit voor te lezen. En om samen alvast in de kerststemming te komen!

Een feestje met Dikkie Dik

Met dit Dikkie Dik feestpakket kun je binnen no-time je eigen Dikkie Dik feestje organiseren. Een goed idee voor een verjaardagsfeestje voor peuters en kleuters!

De feestdoos bevat allerlei vrolijke feestartikelen: Dikkie Dik plaktattoos, een opstrijkapplicatie die je eenvoudig op de kleding van de jarige kunt strijken, een leesboek met 4 feestverhalen, een tafelkleed om zelf in te kleuren én een knutselboek met daarin uitnodigingskaarten, feestslingers, traktatie-ideetjes en nog veel meer leuke knutselspullen.

Dikkie Dik uitdeelboekjes

En dan zijn er nog deze bijzonder leuke miniboekjes van Dikkie Dik. De boekjes hebben een kartonnen kaft en elk miniboekje bevat 2 verschillende verhaaltjes. Deze kleine kartonboekjes worden vaak gebruikt als traktatie om uit te delen in de peuterspeelzaal, de kinderopvang of na afloop van een verjaardagspartijtje.

Neem een kijkje in onze webshop voor nóg meer Dikkie Dik artikelen, zoals de 'Dikkie Dik is jarig' vertelplaten, het dikke verjaardagsboek van Dikkie Dik of het luisterboek (mét cd) Dirk Scheele zingt Dikkie Dik limonade met prik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten