Pagina's

woensdag 3 december 2014

Leuke cadeautjes voor jongens

Dit geef je een jongen cadeau

Na de meidencadeautjes van vorige week zijn nu de jongens aan de beurt. Dus ben je op zoek naar een stoer cadeau voor een jongen? Laat je dan inspireren door onze favoriete top-5 cadeautjes voor jongens van 1 tot 12 jaar. Het zijn stuk voor stuk kleine cadeautjes onder de 10 euro, dus perfect om te geven bij een verjaardagfeestje!

Ben je toch op zoek naar iets anders? Neem dan vooral ook een kijkje in onze webshop, want daar vind je nog véél meer grappige, stoere en goedkope verjaardagscadeautjes voor jongens van alle leeftijden!

Leuke autootjes voor kleine jongens

Het is misschien cliché, maar je kunt het gewoonweg niet veranderen Hoe klein ze ook zijn, jongens zijn nu eenmaal gek op mooie, snelle en stoere auto's. En dat is ook helemaal niet erg! 

Deze 'happy cars' kun je zonder enig schuldgevoel cadeau geven aan een jongen (vanaf 1 jaar).  Want met deze werkverkeer-autootjes (in de vorm van een vrachtwagen, betonwagen of kiepwagen) is die kleine jongen urenlang zoet. Daar gaat het toch om! En wil je deze vrolijk gekleurde autootjes stiekem toch aan een meisje geven? Wij zullen het tegen niemand zeggen ;-)

Dino weetjes kwartet

Nog iets waar jongens gek op zijn: alles wat met dino's te maken heeft. Met dit dino kwartet leren ze allerlei interessante weetjes over dinosaurussen. Gezellig en leerzaam, voor jongens vanaf 6 jaar. 

Kleine jongens vinden het fantastisch om zelf hun eigen dino te bouwen. De cartoon dino's zijn een favoriet cadeau voor een dino-verzamelaar. Dan zijn er nog de Switch & Go Dino's, die je kunt veranderen van dino naar pantser- of racewagen. Voor jongens van 3 tot 9 jaar. Deze zijn overigens wel wat duurder (vanaf € 10,99 tot € 39,95 voor de allergrootste dino). 

Piraten speelgoed voor de échte piratenfans

Voor de kleine piratenfans zijn er allerlei toffe piratencadeautjes. Deze piratenset (bestaande uit een stoere piratensteek, zwaard, ooglapje, oorbel en schatkaart) is erg in trek bij de jongens. Waanzinnig leuk om cadeau te geven zijn deze scratch art piraten-magneetjes!

Of wat dacht je van dit schitterende prentenboek van Aadje Piraatje? En voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar) is er deze houten loopstok met een piraat die beweegt als de loopstok wordt voortgeduwd. Liever een creatief cadeau? Koop dan een kinder t-shirt met piraat, dat de jarige zelf kan inkleuren met textielstiften.

Sportief cadeautje voor een actieve jongen

Zo'n groot klittenband-dartbord is een perfect cadeautje voor jongens, die niet stil kunnen zitten. Hier kunnen ze hun energie in kwijt. Ook leuk is zo'n sportief pennenbakje, waar je ook nog een mooie sportfoto in kunt doen.

Een jonge voetbalfan maak je dolblij met zo'n leren voetbal. Is het cadeau bedoeld voor een échte Feyenoord fan, dan is zo'n puzzelbal met Feyenoord logo nog beter. Gaat het juist om een Ajax fan? Dan vindt hij het vast en zeker leuker om zo'n rode Ajax-etui cadeau te krijgen.

Grappige cadeautjes voor lolbroeken

Zoek je een grappig cadeautje voor een kleine grappenmaker? Dan is er niets hilarischer dan zo'n scheetkussen dat scheetgeluiden produceert, zodra iemand er op gaat zitten. Dat wordt gegarandeerd dolle pret! Zo'n potje met speelgoed slijm is ook altijd een succes. Hoe viezer, hoe beter. Deze twisty worm zit aan een doorzichtig draadje, zodat je anderen kunt laten denken dat de worm beweegt. 

Als je nu nog niet genoeg inspiratie hebt opgedaan voor jongenscadeautjes, dan weten wij het ook niet meer… Nou ja, je kunt natuurlijk altijd in onze webshop kijken!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten