Pagina's

dinsdag 17 december 2019

Speelgoed voor onderweg

Met de kids op wintersport

De kerstvakantie komt er al snel aan. Wat is er nog leuker dan een witte kerst, dus die kerstvakantie brengen we het liefst met onze kinderen in de sneeuw door. Met z'n allen op wintersport dus! Alleen die urenlange autorit, die zou je het liefst over willen slaan. Want hoe houd je de kinderen bezig in de auto?

Natuurlijk gaat hun favoriete speelgoed mee, maar we raden je ook aan hen aan het begin van de autorit een nieuw speeltje voor onderweg te geven. Met iets spiksplinternieuws houd je ze vast een poosje zoet. Wij selecteerden 3 leuke, goedkope ideeën voor je!

Magnetisch schrijf- of tekenbord

Een oude klassieker die nooit gaat vervelen is het magnetische tekenbord. Je maakt een mooie tekening, je wist de tekening weer door het hendeltje op en neer te schuiven en je kunt weer een nieuwe tekening maken. Superhandig voor onderweg!

De tekenbordjes zijn goed te gebruiken voor het bekende spel Pictionary, waarbij één kind een tekening maakt en de ander moet raden wat het voorstelt. Je kunt van te voren een paar kaartjes maken met onderwerpen (die met de wintersport te maken hebben).

Stickerboekjes

Met een stickerboekje houd je elk kind wel even zoet. Voor de kleintjes zijn er stickerboekjes met bosdieren. Het Spiderman-stickerboekje is perfect voor stoere jongens en meiden.

En dan zijn er nog de stickers van Maya de Bij met maar liefst 100 stickers om te plakken (1 meter lang!!).

Kleine kinderen zijn ook dol op deze voor-gestippelde kaarten, waar je stippen op plakt in verschillende kleuren.

Reisspelletjes voor in de auto

Het superleuke spelletje 'Wie is het' is ook in een handige reisverpakking te koop. In de auto kunnen de kinderen het gemakkelijk op de achterbank spelen. Ook deze versie van boter, kaas en eieren is geschikt voor in de auto. Aanrader dus!

In onze webshop vind je nog meer reisspellen, die je ook met het hele gezin kunt spelen als je eenmaal op de vakantiebestemming bent aangekomen. Pim Pam Pet en Rummycup zijn bekende gezelschapsspelletjes, die altijd leuk blijven om te spelen met de kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten