Pagina's

woensdag 17 december 2014

Speelgoed voor onderweg

Met de kids op wintersport

De kerstvakantie komt er al snel aan. Wat is er nog leuker dan een witte kerst, dus die kerstvakantie brengen we het liefst met onze kinderen in de sneeuw door. Met z'n allen op wintersport dus! Alleen die urenlange autorit, die zou je het liefst over willen slaan. Want hoe houd je de kinderen bezig in de auto?

Natuurlijk gaat hun favoriete speelgoed mee, maar we raden je ook aan hen aan het begin van de autorit een nieuw speeltje voor onderweg te geven. Met iets spiksplinternieuws houd je ze vast een poosje zoet. Wij selecteerden 3 leuke, goedkope speeltjes voor je!

Speelgoed microfoon met echo

Kinderen vinden het hartstikke gezellig om met het hele gezin hun favoriete liedjes te zingen in de auto. Met deze echo microfoons maak je het nog leuker voor ze. Als de kinderen hun zangtalent laten horen, wordt hun stem met een echo versterkt. Dat wordt lachen geblazen. Zing je met de kids mee?

Deze kindermicrofoons in vrolijke kleurtjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Je hebt voor deze speelgoed microfoons geen batterijen nodig!

Switch & Go Dino's

Wat is er nog beter dan nieuw speelgoed krijgen? Twee-in-één speelgoed krijgen! De Switch & Go Dino's transformeer je van een angstaanjagende speelgoeddino in een razendsnelle raceauto of een supersonisch vliegtuig. Bovendien leert je kind alles over dino's, want de dino's bevatten ingebouwde geluiden en waanzinnige dinosaurus-weetjes.

Belangrijk om te weten: je kunt het volume van de dino's regelen met een volumeschakelaar. En de dino's zijn speciaal ontwikkeld om ruig spelen te doorstaan!

Reis woordzoeker spel

Het snelle woordzoekerspel in een handige reisverpakking. In de auto kunnen de kinderen het op de achterbank spelen. Eenmaal op de vakantiebestemming aangekomen, kan het hele gezin (max. 4 spelers) meedoen.

Zo werkt het: vind het woord en streep het woord als eerste door op het speelbord. Draai de kaart en zoek zo snel mogelijk het volgende woord. De winnaar is degene van wie de kleur het meest op het speelbord voorkomt.

In onze webshop vind je nog meer reisspellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten