Pagina's

woensdag 4 februari 2015

Carnavalskleding voor jongens

Stoere verkleedkleding voor jongens

Wie denkt dat alleen meiden zich graag verkleden hebben het mis. Ook voor jongens is een verkleedpartij een feestje!

Carnaval is dé gelegenheid om verkleed te gaan en van hun fantasie werkelijkheid te maken. Populaire carnavalsoutfits voor jongens zijn piraat, brandweerman, een superheld of hun favoriete tv-karakter. Als het maar stoer is.

Ben je op zoek naar een carnavalsoutfit voor een jongen? Wij geven je graag enkele stoere tips!

Verkleed als Piet Piraat

Schip ahoy luitjes! Met het verkleedpak van Piet Piraat voel je je een echt stoere zeepiraat. Krijgt jouw zoon ook geen genoeg van de avonturen van Piet Piraat en speelt hij elke dag met zijn piratenschip? Dan is dit piratenpak een echte schot in de roos. Het pak is erg mooi afgewerkt en bestaat uit laarzen, een gouden blouse en een overjas met blinkende gouden tressen. Geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar.

Maak de outfit helemaal compleet met de juiste schmink. Met deze piraten-schminkset tover je een levensechte baard, snor en ooglap op het gezicht.


Iedereen kent Mega Mindy…

.. maar waar zou zij zijn zonder haar held Toby? Wil jouw zoon graag een superheld uithangen of vindt hij stiekem een meisje in zijn klas erg leuk die als Mega Mindy verkleed gaat? Laat hem dan haar hart veroveren met het verkleedpak Toby, de knappe politieman en held van de bekende Mega Mindy tv-serie.  Vergeet niet het Toby masker erbij te bestellen!

Het verkleedpak is verkrijgbaar in twee maten: maat 3-5 jaar (110) maat 6-8 jaar (128).

Ninja verkleedpak


Heb jij een echte karate-kid in huis? Maak zijn kinderfantasie dan even werkelijkheid met dit fantastische ninjapak! Het pak is verkrijgbaar in twee maten: van 3 tot 6 jaar en van 6 tot 9 jaar. Alleen geschikt voor hele stoere jongens :)

En nu zijn we natuurlijk nieuwsgierig naar hoe jouw zoontje met carnaval verkleed gaat… Plaats eens een reactie en laat ons weten welke outfit jullie samen hebben bedacht!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten