Pagina's

woensdag 25 februari 2015

Winnie de Pooh feest

Een Winnie de Pooh themafeest

Er zijn van die personages die tijdloos zijn. Winnie de Pooh is er zonder twijfel één van. Alle kids houden van deze schattige beer met zijn hoge knuffelgehalte. En ja, wij kennen zelf ook alle verhalen en vinden het stiekem niet erg om een filmpje mee te kijken. Dus op de vraag of Winnie de Pooh een goed thema is voor een kinderfeest, kunnen wij alleen maar heel luid ‘Ja!’ antwoorden!

Dus, ga de uitnodigingen maar vast schrijven! Gebruik daarvoor deze Winnie de Pooh uitnodigingskaarten, inclusief rode envelop.Winnie de Pooh feestartikelen

Haal voldoende versieringen in huis om het Winnie de Pooh thema duidelijk naar voren te brengen. Wij helpen je op weg met onze Winnie de Pooh feestartikelen, zoals de Winnie de Pooh vlaggenlijn, Winnie de Pooh bekers, bordjes, en dit mooie Winnie de Pooh tafelkleed.

Verzamel ook knuffels uit de Winnie de Pooh series, zoals Tijgetje, Iejoor, Knorretje, Konijn en Kange & Roe. Met een deken en wat kussens, maak je zo een gezellig knuffelhoekje voor de kids!


Traktaties en snack

De voorpret begint met het bakken van de taartjes. Bij een Winnie de Pooh feest hoort geen standaard slagroom- of appeltaart. Cupcakes zijn the way to go! Met glazuur maak je vormpjes zoals een honingpot, ballonnen of maak Winnie de Pooh en zijn vriendjes zelf van glazuur en zet deze op de cupcakes. Of maak cupcakes in de vorm van een honingpot en plak er kleine bijtjes op. Serveer de cupcakes met deze leuke Winnie de Pooh servetten!

Worteltjes zijn een leuke tip voor een gezonde snack tussendoor. Dit is namelijk het favoriete eten van Konijn!

Activiteiten

Houd de activiteiten op het feestje ook in het Winnie de Pooh thema. Denk bijvoorbeeld aan het Ezeltje-prik spel. Maak een kartonnen of stoffen Iejoor, de lieve ezel uit de Winnie de Pooh serie, en hang deze op aan een muur. Doe de kinderen om de beurt een blinddoek om en geef ze de staart van Iejoor met de opvallende, felroze strik. Lukt het de kids om de staart op de juiste plek te prikken?

Plan een tekenuurtje in en laat de kids een kleurplaat van Winnie de Pooh, of een van zijn vriendjes maken. Zo heeft iedereen ook een leuk aandenken om mee naar huis te nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten