Pagina's

woensdag 4 maart 2015

Originele traktaties

Gezond trakteren

Het is altijd weer een uitdaging voor ouders: het verzinnen van een leuke en originele traktatie. En graag nog gezond ook, want veel scholen en opvangcentra hanteren een gezond-traktatie-beleid.
Wil je gezond trakteren dan kom je meestal uit op rozijntjes en fruit. Je kunt daar op een creatieve manier erg leuke traktaties van maken.

Bind bijvoorbeeld een pakje rozijntjes met een touw of lint aan een soepstengel. Plak kartonnen visjes op de doosjes en je hebt een gave vishengel om uit te delen!

Traktatiecadeautjes

Steeds meer kinderen delen cadeautjes uit in plaats van iets te eten. Dit heeft twee grote voordelen: je hoeft je geen zorgen te maken om het gezondheidsaspect van de traktatie én een cadeautje maakt veel meer indruk op de kids. Bovendien heb je voor een klein budget de leukste traktatiecadeautjes.

Een bouwsetje is bijvoorbeeld zo'n geweldig cadeau. Leuk om zelf in elkaar te zetten en daarna mee te spelen! Ga voor een vlinder bouwset of een vliegtuig-bouwset. Je hebt al een bouwpakketje vanaf 44 cent per stuk.


Trakteren voor meiden!

Houd je dochter een kinderfeestje en zoek je nog een leuk uitdeelcadeau? Maak de meiden blij met een prachtig sieraad. Meiden houden van sieraden, dus kies een mooi armband of vriendschapsbandje uit en je weet zeker dat je een blijvende herinnering aan het feestje meegeeft. Zie je je dochter al samen met haar vriendinnetjes lopen op het schoolplein met hun nieuwe armbanden?

Wil je het wow-effect nog groter maken? Verpak het sieraad in dit mooie traktatiedoosje 'Love'. Succes verzekerd!Trakteer een spel

Kun je ze zelf nog herinneren? De geduldspelletjes, waarbij je een balletje door een doolhof moet loodsen en in het midden moet zien te krijgen? Er is niemand, jong of oud, die de verleiding kan weerstaan om even zo'n spel te spelen als het ergens op tafel ligt. Heel geschikt dus als een traktatiecadeau, vooral voor de oudere kinderen. Voor de voetbalfan is dit voetbalspel een perfect uitdeelcadeau.

Dit zijn onze tips, maar kijk ook zelf zeker even rond bij al onze traktaties. Je doet gegarandeerd ideeën op voor een leuke traktatie voor je zoon of dochter!

1 opmerking:

  1. Erg leuk dat je dit op je blog plaatst, het blijft natuurlijk een hele opdracht om een leuke traktatie voor de kinderen te verzinnen. Mijn dochter is bijna jarig en ik denk dat ik hier wel wat aan heb, bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen