Pagina's

woensdag 11 maart 2015

Creatief met terracotta

Terracotta spaarpotten decoreren

Een superleuke bezigheid in de vakantie of op een regenachtige dag: je eigen spaarpot decoreren! De terracotta spaarpotten zijn hiervoor ideaal. Deze spaarpotten zijn erg goed te versieren met bijvoorbeeld foam clay, porselein pennen of decopatch.

De terracotta spaarpotten zijn er in vele soorten: van bussen en stoere raceauto's tot schattige insecten- en dierenspaarpotten. Kies je favoriet en maak je eigen unieke spaarpot! Ook erg leuk als kraamcadeau.


Zelfgemaakt cadeautje door kind

Kinderen vinden het erg leuk om een zelfgemaakt cadeautje te geven. En vooral opa's en oma's krijgen niets liever dan een zelfgemaakt knutsel- of tekenwerkje van hun kleinkind. Zoek je nog inspiratie voor een origineel cadeau? Ga voor deze terracotta waxinelichtjes. Waxinelichtjes zijn altijd leuk om te krijgen en helemaal als ze versierd zijn door je (klein)kind!

Een terracotta cadeau is een echte win-win situatie: een leuke bezigheid voor de kids en je weet zeker dat het over 10 jaar nog op de kast of schouw staat bij de gelukkige ontvanger.


Terracotta decoratietips

Terracotta is erg fijn materiaal om te decoreren. Je kunt bijvoorbeeld porselein stiften gebruiken, deze zijn gemakkelijk in gebruik en je kunt er vrij precies mee werken. Bovendien is dit materiaal vaatwasserbestendig na het afbakken. Met deze stiftenset van 5 primaire kleuren kun je direct aan de slag!

Wil je een speciaal effect creëren? Bedek je terracotta voorwerp dan met een dun laagje foam clay. Maak het geheel vervolgens af met bling bling steentjes.

Decoupage

Zoek je een leuke activiteit voor een kinderfeestje of een middagje knutselen met vriendjes en vriendinnetjes? Ga dan voor een Decopatch pakket: 10 terracotta spaarpotten, 12 vellen decopatch papier en 1 fles decoupage lijm.

Decoupage is een speciale creatieve techniek waarmee je middels speciale laklijm en decoupage papier heel eenvoudig diverse materialen kunt decoreren met een prachtig professioneel resultaat! Decoupage is zeer geschikt op terracotta en dit pakket bevat alle onderdelen om een geweldig knutselwerk te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten