Pagina's

dinsdag 19 mei 2015

Sleutelhangers, een leuk uitdeelcadeau!

Traktatie voor verjaardag

De verjaardag van je zoon of dochter is elk jaar een bijzondere dag en een moment om stil te staan hoe snel ze groot worden. Het is ook een periode waarin je veel moet regelen! De voorbereidingen voor het verjaardagsfeest, de verjaardag zelf en natuurlijk het feest op school, de peuterspeelzaal of op de dagopvang. Eén ding is zeker, er moet getrakteerd worden.

Wat wordt jouw traktatie of uitdeelcadeau dit jaar? Onze tip: sleutelhangers!Sleutelhangers als uitdeelcadeau

Denk eens verder dan chips, snoep of een fruittraktatie. Ook niet-eetbare dingen zijn erg leuk om uit te delen of te trakteren, bovendien hebben de kids hier veel langer plezier van. Sleutelhangers zijn een erg populair uitdeelcadeau! Sleutelhangers zijn er bovendien in veel verschillende soorten, dus je kunt ze goed matchen bij het thema van je feest.

Organiseer je een voetbal-kinderfeest? De boys lopen maar wat graag weg met deze voetbal-sleutelhanger!Sleutelhangers voor jongens en meisjes

Misschien is jouw zoon geen voetbalfan maar een echte skaterboy? Hoe cool is het dan om deze skateboard-sleutelhangers uit te delen op school of na afloop van zijn feest. Ook geschikt voor stoere skatergirls trouwens!

Bij een prinsessenparty horen deze hoge hak sleutelhangers. Speciaal voor echte dametjes! Deze SmileFace sleutelhanger met spiegeltje is ook écht iets voor meisjes. En hartstikke handig voor de jonge dames, vanwege het spiegeltje aan de achterkant van de vrolijke gezichtjes.Leerzaam en praktisch

Sleutelhangers zijn leuk, maar kunnen ook heel praktisch zijn. Zit jouw kind in de leeftijd van het tandenwisselen? Deze sleutelhanger met hartvormig doosje is perfect om de melktanden in te bewaren. Ook erg handig zijn deze sleutelhangers met portemonnee. Met het design in retro-stijl dus helemaal hip! Ga je voor een leerzaam uitdeel cadeau? Geef je kind en haar vriendjes en vriendinnetjes de wereld, met deze wereldbol-sleutelhanger.

Je kunt alle sleutelhangers bestellen in onze webshop.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten