Pagina's

dinsdag 12 mei 2015

Kant-en-klare snoeptaarten om uit te delen

Snoeptaart als traktatie

Snoeptaarten zijn een feestje op zich. Ze zijn een lust voor het oog en ze smaken net zo lekker als ze eruit zien. Dus heb je iets te vieren? Thuis of op school? Denk eens aan een snoeptaart! Een praktisch voordeel is bovendien dat ze langer houdbaar zijn, dus geen last minute stress met het maken van een traktatie.

Snoeptaarten zijn ook heel leuk om cadeau te geven!
Goed om te weten: de snoeptaart wordt verstuurd in een feestelijke verpakking van cellofaan met krullint in vrolijke kleuren.Snoeptaarten voor jongens en meisjes

Zoek je een traktatie voor een echt prinsesje? Wij gokken dat deze Pink Princess traktatietaart wel in de smaak zal vallen. Je ontvangt deze snoeptaart met de schitterende tiara erbovenop!

Een jongen komt natuurlijk niet naar school met een prinsessen-snoeptaart. Hallo! Nee, jongens willen iets stoers of sportiefs. Deze vrolijke blauw-groene snoeptaart is de perfecte traktatie voor een stoere peuter. Of wat dacht je van deze voetbal-snoeptaart? Met deze traktatie scoor je punten bij de voetballiefhebers.


Dieren snoeptaarten

Voor jongens én meisjes zijn onze nieuwe dieren snoeptaarten. Van deze grappige en vrolijke traktatietaarten wordt elk kind blij! Wat dacht je van deze hippe Eenhoorn snoeptaart? En voor je kleine aapje is deze Apen snoeptaart natuurlijk helemaal geweldig. Oh zo lekker met banaantjes, kersensnoep en apenkoppen.

En er is nog meer, als je een dierentaart zoekt. We hebben konijntjes, muizen, paarden en pinguïns. Ze zien er allemaal even leuk uit. Kun jij nog kiezen?


Onze favoriete snoeptaart!

Naast de dieren snoeptaarten hebben we nog een nieuwe taart aan ons assortiment toegevoegd, onze nieuwe favoriet: de snoeptaart Cupcakes. Helemaal in de trend van de cupcakes en het lijkt alsof je gebakjes uitdeelt. De kleine snoepgebakjes bestaan uit lekkere spekjes, gekleurde dropveter en zachte snoepjes. Ook leuk voor een high tea kinderfeestje!

We krijgen zelf eigenlijk wel zin in deze zoete lekkernij. En moet er per se een feest zijn? Het is mooi weer, de zomer staat voor de deur, een goede reden voor een knalgele Minions-snoeptaart :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten