Pagina's

dinsdag 5 mei 2015

Woezel en Pip kinderfeest

Woezel en Pip feest

Iedereen heeft wel iets van Woezel en Pip in huis; een voorleesboek, badspullen, knuffels of ander speelgoed. En niet te vergeten de mooie liedjes, die de kleintjes al snel kunnen meezingen. Is jouw zoon of dochter ook beste vriendjes met Woezel en Pip? En zoek je nog een leuk thema voor een verjaardags- of kinderfeest?

Ga voor het Woezel en Pip thema. Hartstikke leuk voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Met deze Woezel en Pip uitnodigingskaart nodig je iedereen uit in stijl.Versieringen

Wij helpen je graag op weg met het belangrijkste onderdeel van een Woezel en Pip feest, de versieringen. Voor een Woezel en Pip party heb je in ieder geval nodig: slingers, ballonnen, een vlaggenlijn, servetjes, een echt Woezel en Pip tafelkleed en papieren bordjes om de taart op te serveren. Je vindt het allemaal in onze webshop!

En als we het toch over de taart hebben, zoek je nog inspiratie? Bekijk deze gave Woezel en Pip taarten. Of volg deze tutorial en maak zelf Woezel en Pip figuurtjes van fondant voor op een zelfgebakken taart.


Maak een Tovertuin

Een Woezel en Pip feest is vooral geschikt voor de allerkleinsten. Dus ingewikkelde activiteiten zijn niet handig. Vertel een Woezel en Pip verhaal of zet een Woezel en Pip cd op en ga lekker dansen en zingen.

Wil je iets speciaals doen? Tover je tuin dan om tot de Tovertuin. Maak van een boom of struik tante Perenboom en de Wijze Varen (teken op karton en knip het uit) en maak een hondenhok van karton. Je kunt een verstopspelletje doen, verstop doosjes met krentjes en laat de kinderen ze zoeken.


Woezel en Pip cadeaus

Zoek je nog een leuk cadeau? In onze webshop vind je super veel speelgoed van Woezel en Pip. Lees ook onze tips voor Woezel en Pip speelgoed. Zomertip: dit Woezel en Pip zwembadje is ideaal voor in je tuin. Met een kap tegen de zon, creëer je bovendien een fijn schaduwplekje voor de kinderen.

En om in het zomerthema te blijven: de Woezel en Pip strandbal is hartstikke leuk als uitdeelcadeau én weer eens wat anders dan een zakje snoep of chips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten